Új hozzászólás Aktív témák
-
petkow
tag
Hát hallod lehet. Összességében nem lehet a műszaki részével vitatkozni amit mond. Ami kritikus az az üzleti oldala, az már nem Abu szakterülete.
De most amit a szaksajtó sugall, abból simán kijöhet az is, hogy tényleg lavinaszerű átállás lesz a heterogén programozás fele. De persze az is megeshet, hogy semmi ilyen nem történik, és még jó sok évig vajúdni fog az AMD a HSA-val, az Intel meg az ellenérdekeltek ott tesznek be ahol lehet.
Szóval aki tudja mi lesz hazudik. Én viszont inkább az óvatosabb típus vagyok, pont ezért, ha mégis technológiai váltás következne be, akkor arra is fel legyek készülve, akár a jelenbeli teljesítmény rovására is. Ennek az ellentétes cselekvésváltozata, hogy olyan technológiába belekölteni most egy csomó pénzt (ráadásul az intel igencsak túlárazott) ami hirtelen elavulttá válhat, számomra kockázatosabbnak tűnik. De ez csak az én személyes kockázatvállalási preferenciám.(Meg a személyes szubjektív érzetem, hogy mennyi a valószínűsége ennek az eseménynek a bekövetkezésének. Szerintem megvan vagy 50%)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Béta iOS-t használók topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged