- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Ha megnézed az előző hsz-emben a linket, ott pont ez van! Csináltak DG tesztet a (6800k-val) 6670-es és 7750-es VGA mellett is, és tényleg gyorsult is, csak engem a videokon látható akadozás, és magas frametime-ok eléggé megilyesztettek, úgy látszik ez a DualGraphics sem az igazi még..
Lehet úgy kéne, (nem tudom AMD hogy csinálja, lehet h igy is van) hogy ha raksz mellé dVGA-t akkor a lassú rendszermemória kiessen a képből, mert szerintem ez a hiba oka, és ha mondjuk egy 2GB GDDR5-ös memóval szerelt 7750-es dVGA-t teszel mellé akkor a rendszermemo maradna a gépnek, és a VGA-n lévő az meg elég lenne a 2 GPU-nak..
-
Kroni1
veterán
Na ezt jó tudni, én is valami ilyesmire gondoltam.. Kiváncsi leszek mit fog majd tudni a Kaveri DG-ben, a PH tesztben már a Trinity is egész jól skálázódott, de a tomshardware tesztben kevésbé volt látható az előnye, sőt igen magas frametime-ról meg ilyesmiről írnak.. Az még fura nekem, hogy 7750-el is csináltak DG tesztet és gyorsult tőle a 6800k..
Ezek szerint akkor már ez is megy a 7750-el csak nincs rajta a hivatalosan támogatott VGA-k listáján?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest