Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Ha megnézed az előző hsz-emben a linket, ott pont ez van! Csináltak DG tesztet a (6800k-val) 6670-es és 7750-es VGA mellett is, és tényleg gyorsult is, csak engem a videokon látható akadozás, és magas frametime-ok eléggé megilyesztettek, úgy látszik ez a DualGraphics sem az igazi még..
Lehet úgy kéne, (nem tudom AMD hogy csinálja, lehet h igy is van) hogy ha raksz mellé dVGA-t akkor a lassú rendszermemória kiessen a képből, mert szerintem ez a hiba oka, és ha mondjuk egy 2GB GDDR5-ös memóval szerelt 7750-es dVGA-t teszel mellé akkor a rendszermemo maradna a gépnek, és a VGA-n lévő az meg elég lenne a 2 GPU-nak..
-
Kroni1
veterán
Na ezt jó tudni, én is valami ilyesmire gondoltam.. Kiváncsi leszek mit fog majd tudni a Kaveri DG-ben, a PH tesztben már a Trinity is egész jól skálázódott, de a tomshardware tesztben kevésbé volt látható az előnye, sőt igen magas frametime-ról meg ilyesmiről írnak.. Az még fura nekem, hogy 7750-el is csináltak DG tesztet és gyorsult tőle a 6800k..
Ezek szerint akkor már ez is megy a 7750-el csak nincs rajta a hivatalosan támogatott VGA-k listáján?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest