- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
Cooley18 #307 üzenetére
Persze, csak azt akartam mondani h ez igy nem az igazi! A ddr5-öt is az árak tarthatósága miatt vetették el.. A jelenlegi tesztek szerint sok értelme nincs a Dula Graphicsnak, mert hiába magasabb az fps, de sok a laggolás, magasak a frametime-ok, érdemesebb a dVGA-t külön dolgoztatni..
-
Kroni1
veterán
Ha megnézed az előző hsz-emben a linket, ott pont ez van! Csináltak DG tesztet a (6800k-val) 6670-es és 7750-es VGA mellett is, és tényleg gyorsult is, csak engem a videokon látható akadozás, és magas frametime-ok eléggé megilyesztettek, úgy látszik ez a DualGraphics sem az igazi még..
Lehet úgy kéne, (nem tudom AMD hogy csinálja, lehet h igy is van) hogy ha raksz mellé dVGA-t akkor a lassú rendszermemória kiessen a képből, mert szerintem ez a hiba oka, és ha mondjuk egy 2GB GDDR5-ös memóval szerelt 7750-es dVGA-t teszel mellé akkor a rendszermemo maradna a gépnek, és a VGA-n lévő az meg elég lenne a 2 GPU-nak..
-
Kroni1
veterán
Na ezt jó tudni, én is valami ilyesmire gondoltam.. Kiváncsi leszek mit fog majd tudni a Kaveri DG-ben, a PH tesztben már a Trinity is egész jól skálázódott, de a tomshardware tesztben kevésbé volt látható az előnye, sőt igen magas frametime-ról meg ilyesmiről írnak.. Az még fura nekem, hogy 7750-el is csináltak DG tesztet és gyorsult tőle a 6800k..
Ezek szerint akkor már ez is megy a 7750-el csak nincs rajta a hivatalosan támogatott VGA-k listáján?
-
Kroni1
veterán
Van már róla esetleg valami biztos infó hogy melyik dVGA-val fog a Kaveri menni Dual Graphics módban? Lehet volt, csak én nem találtam..
Valaki írta, hogy úgy tudja ez is csak a 6670/7670-et támogatja majd csak maximum, ami eléggé elkeserítő lenne szerintem. Tudom, h teljesítményben nem rossz, de én egy ilyen nagyjából ~7750 szintű GCN-es IGP-vel rendelkező, 28nm-es APU mellé szívesebben tennék egy szintén 28nm-es GCN-es 7750-et, vagy akár nagyobbat mintsem egy 40nm-es 6670-et..
-
Kroni1
veterán
válasz
bayarena #175 üzenetére
Hat te tudod, de ha szeretnel jatszani raadasul dvga lesz a gepedben akkor egy fx8350 az erosebb valasztas mint egy barmilyen apu, es a kaverire meg varni is kell meg. Én is gondolkodtam a cseren de azert mert mar nem jatszom. Amugy az fxben van l3 cache, tobb szalon dolgozik, ugyh en egy 8320-at vennek a helyedben 37-ert vagy egy 6300-ast 28-ert ha kulon vgaval akarod nyomni a jatekot, ennel egy csucs kaveri se lesz gyorsabb, csak dragabb. A kaveri Apu-nak a felet egy olyan igp alkotja amit te nem is akarnal kihasznalni igazabol. Ami elonye lenne h kevesebbet eszik de ebben az fx se rossz mar..
-
Kroni1
veterán
Várom már a Kaveri-t, én is váltani fogok majd valszeg. De azért azt meg kell említenem, hogy a legtöbb user esetében habár már a 2x4GB nem is ritka, de a 2133MHz-es DDR3 ramok igen! Inkább jellemzőek az olcsóbb 1600MHz-es RAM-ok, és ez tovább szűkítheti megintcsak az IGP teljesítményét..
Új hozzászólás Aktív témák
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest