- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xarina
aktív tag
válasz
noPublicFG #6 üzenetére
Azért ez nem egészen így van. Én február óta vagyok külföldön, az adategyeztetésről kb. 2 hete hallottam először. A telefonomra itt nincs szükségem, így nem is hoztam magammal. Híreket nincs időm olvasni, ha a telefonra küldtek értesítőt, azt meg nem volt lehetőségem megkapni. Online nem tudtam megcsinálni az egyeztetést telefon hiányában, az ügyfélszolgálaton analfabéták dolgoznak, akik azt javasolták, hogy fáradjak be személyesen vagy csináljam meg online. Tehát nem az én hibámból nem történt meg az adategyeztetés. Pár nap múlva hazamegyek, akkor meg nem tudom majd használni a telefont, mert ki lesz kapcsolva és rohangálhatok 40 km-re, hogy visszakapcsolják, pedig éppen lenne sokkal fontosabb dolgom is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adobe Indesign
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
- Újsz. ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 512Gb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb Touch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest