Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
Nem vagyok keselyű , de semmi értelme ennek, én örülök hogy most konzolozol, és tetszik neked.
Én mind a kettőt használtam, és majd fogom is . Pc-t soha nem hagynám abba. De mindenki úgy csinálja ahogy neki a legjobb.
Viszont csak sima pc téma
a drivereknél valamit te nagyon össze kutyulhattál már. Mert nálam sose fordultak elő gondok (nah jó amd-nél ) de az egy más univerzum .
-
trufa12
addikt
ROhadt nagy marhaság, ha belegondolsz aki anno vett 7970-et most is elég,
-.- meg még elég lesz...
Szóval nem kell évenként fejleszteni a pc-t az más kérdés hogy direktbe csináltak olyan drivert ami végett butították a teljesítményét az évek alatt, de érdekes mostanság megint jó a 7970-en hogy van ez...
7950 volt csak eladtam mert melegedett aztán olyan vette meg akinek volt rá vizes blokja így nagyon jól járt...
de a witcher 3 40-50 fsp-el ment rajta high, ultra beállításokkal, akkor egy 7970 amin még ránt a paraszt.. meg van a 60 fps...És most 40 k körül van egy olyan kártya, szóval szerintem nincs miről beszélni. a PC nagyon is megéri csak okosan kell csinálni..
De hagyjuk már ezt a konzol vs pc vitát, unalmas .
Drivert meg egyet kell fel rakni, ha uninstall akkor mindig DDU-val ... és nincs gond
Én pl pc-s vagyok, mert szeretek szöszölni vele, ez okoz örömet
(van mikor nem )
konzolt most azért nem vettem mert még nincs rá játék... ami érdekelne.Ha ki adják az ÚJ GOW-ot veszem meg ps4estül, meg a régi gow felújított változatával együtt.
-
dhstyle
tag
Több éves konzol futtatja a játékokat max beállításokon ?
ez valami rossz vicc? könyörgöm se a ps4 se a xbox one nem képes legtöbb játéknál 1080p 60fpsre de sokszor még a fix 30 is csak komoly grafikai BUTÍTÁSOKKAL van meg...... optimalizálás? dead rising 3 pl elég szépen szaggat konzolon : ) a másik móka meg a pénz.. nekem 140kba van a gépem idáig és mindent maxon visz sok esetben messze szebben és több FPSel mint egy konzol.. arról nem beszélve , hogy konzolon normális FPS élmény kizárt.... és akkor azt megsem említem , hogy 10 darab AAA konzolcím árából megvan egy jobbacska PC.... és akkor vegyük hozzá a konzol árát....
-
Bjørgersson
félisten
Érdekesmód nekem az eddigi PC-s pályafutásom során talán ha kétszer volt Windowsos vagy driveres gondom, s azokkal sem kellett szenvednem. Azt az évi ~30-40e Ft-ot meg nem sajnálom, amit a PC-re költök, főleg hogy viszonylag kevés játékot veszek, azokat is féláron vagy olcsóbban. Okosan kell csinálni és akkor egyáltalán nem drágább PC-n játszani, mint a konzolon, sőt.
-
myckie2
őstag
"És a többéves konzol gond nélkül futtatja a játékot a max. beállításokkal" Na ezt nagyon rosszul tudod. A játékokat a konzol egyáltalán nem futtatja max beállításokkal, sőt legtöbb esetben nem is 1080p-ben, és ha megvan az átlag 25fps az már jónak számít. (tisztelet a kivételnek) Ráadásul minek teszel fel 6-7 drivert? Évente kell 1-1 drivert frissíteni, de legtöbb esetben anélkül is simán lehet játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged