- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
a marketinget úgy rétettem, hogy a programozók felé. ha a HSA népszerű lesz, és az intel nem támogatja, és önmagában nem is lesz akkora durranád a knights corner, akkor a kutya sem fog rá külön fejleszteni. persze ezek szerint a HSA-n belül sem lenne jobb dolguk.
a sok szenvedésért cserébe mit ad amúgy az Intel megoldása, amiért megérte nekik ebbe belemenni? -
-
orbano
félisten
azért gondolom kell egy "kis" idő, mire ez beéérik. no meg nem ártana hozzá egy Intel sem mögé. ha majd előkerül ez a rövidítés a .NET System névtere alatt és a következő VS is tud majd róla, akkor elkezdek bizakodni
de gondolom nem most karácsonykor fogom a próbálgatásával az időt tölteni még sajnos...
-
orbano
félisten
ráadásul nehéz úgy letenni egy platform mellett a voksunkat, hogy azt sem tudjuk fél év múlva az még létezik-e, vagy már lesz valami másabb, jobb. Túl dinamikusan fejlődik még ez az egész az én szememben és túl képlékeny. Jó irányba halad, de sem a HW fejlesztők, sem a SW keretrendszereket írók nem tudják még, hogy mit akarnak. És nem mindenkinek van "kedve" átportolni egy HPC appot évente valami újabb, jobb, egységesebb, kezelhetőbb, de még mindig gyerekcipőben járó rendszerre.
-
orbano
félisten
jah, nagyon egyszerű kód, csak 3 évig dolgoztunk rajta, és a kollégámnak ebből lett a titkosított diplomamunkája alkalmazott matematikusként
egyébként nem értem mi Neked olyan fura abban, hogy ami skálázódik 2,3,4 magra, az minimális, vagy épp 0 befektetéssel skálázódik 16 magra is.
-
orbano
félisten
ugyanaz aki a 2 szálasat megírta. gondolom azért sejted, hogy nem kell még 8x annyit programozin a 16 szálon való futtatáshoz
az én programom pl. akárhány szálon képes optimalizációt számolni és tökéletesen jól skálázódik (olyannyira, hogy N-szeresnél jobb gyorsulást is el lehet érni N maggal)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest