Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Pár napja én is gondolkoztam pont ezen a dolgon, amit most te megírtál helyettem.
Én is pont ezeket vettem észre, amiket te is leírtál, de csak a nagyvárosokban, főleg Pesten. Falun, ahol lakok ott teljesen más a helyzet, ott megnézik az embert. Főleg a mamillák. És akkor aztán ha új embert látnak egy hétig az a téma. Pesten más a helyzet. Mióta ide köt a munkám nap mint nap keresem az emberek tekintetét, de hiába. Vagy ha meg is találom csak ürességet látok. Én a vidéken a mosolygós tekintetetkhez szoktam, nem az ilyen rideg félrenézős nézésekhez.
Amúgy ha magamból indulok ki engem rettentő könnyen zavarba hoznak ha néznek vagy rám mosolyognak. Ilyenkor az esetek többségéban nevetek és pirulok, mint a vadalma, de mikor leszállok a tömegközlekedésről tök jó érzés fog el, hogy valakinek felkeltettem az érdeklődését. Persze a fentiekben leírtak nőnemű egyedekrevonatkoznak.
Ha faszik bámulnak akkor elgondolkodok, hogy most mi van. Ha agresszívan néz vagy oylan "forrón" akkor felkészülök a legrosszabra és ökölbe szorítom a kezem támadásra készen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest