Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Huma
addikt
Hát nekem nem akar szuperálni a játék. Akad mint a disznó. Pedig a vas bőven elég alá. Valami bug lehet.
-
FLATRONW
őstag
válasz
sz.balazs.95 #40 üzenetére
Részben igazad van. Lefelejtettem a negatív jelzőt. A disztópia is egy utópia csak negatív értelemben.
a pozitív utópiákban a fiktív világ jobb, mint a létező;
a negatív utópiában (másként antiutópia vagy disztópia) rosszabb. A negatív utópia gyakran ironikus. -
FLATRONW
őstag
Sokan tartják a játékot sterilnek, pedig pont az a lényege. Egy ilyen utópisztikus (remélem jó szót használok) játéknak sterilnek kell lennie.
Nagyon imádtam az első részt, ezt is nagyon várom. -
mrhitoshi
veterán
Ide, ide geca.
-
Az első részét imádtam, ezt is ugyan akkora szeretettel várom érkezését.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Huhh, első napos lesz, az biztos. Az első részét nem tudom megunni, barátnőm is rá van kattanva. Sok ilyen jó játékot még
-
CsonkaImo
addikt
"WHEN IT'S READY"
Kicsit vicces ezt olvasni egy EA-s játéknál, de ne legyen igazam és ne úgy legyen kész mint a Bf4. Várom, de előrendelni több játékot nem fogok tőlük.
-
adamka16
őstag
IGEN!!!! Várom már!!
-
-
BulletBill27
aktív tag
Várós. Tetszett az első rész is.
-
Sir Ny
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #29 üzenetére
ahol sztori == background
-
-
Sir Ny
senior tag
-
Ryder62
őstag
Azért mert egyedi.
Ebben a játékban csak futsz, futsz és futsz. Nem fogsz megállni nézegetni a faleveleket. Nincs szükség normál grafikára. Vannak alap színek amik pályánként változnak és kész. Sztem ez így kellemes a szemnek/agynak is. Könnyebb feldolgoznia az információt.
Hisz pont a gyors útkeresés a lényeg.
-
csasaKKP
senior tag
Szintén nagyon várós, hihetetlen hangulata volt az első résznek, hiába a történet gyengesége. Zene! Nagyon fontos lesz számomra a zene, ugyanis nagyon jól eltalálták az "első részben", és ez nagy mértékben hozzájárult a hangulathoz. Nem hiába, Solar Fields.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Az egyetlen értelmes játéka kb. az EA-nak.
-
hjanos1
senior tag
válasz
Zoli54213 #20 üzenetére
Tessék: [link] (2048x1155)
-
Zoli54213
aktív tag
Azt a concept art képet el tudnám viselni háttérképnek (FullHD)
-
scream
veterán
Ó, hová lett az a jó cipellő róla?
-
Normi™
őstag
Nagyon királynak ígérkezik...
-
- = Zk = -
félisten
nah, kénytelen vagyok befejezni az első részt
-
Tazsam01
tag
Az különben leesett valakinek, hogy anno a PhysX egyik nagy durranása volt a ME most meg DICE reboot jön ki?
Gondolom Mantle apival vértezve, vicces kis középső új felmutatásnak tűnik ez az egész story. -
xtremez
aktív tag
Marad változatlan a neve ? Elég hülyén néz, ki hogy két Mirror's Edge van/lesz. Reboot lesz ?
-
tDr1v3r
veterán
Sírni fogok holnap...
-
messi6502
tag
Neee
pzstm: Túl sok pozitív energiát érzékelek az EA/Dice híreknél.
Huma: Igen, mondjuk nekem azért is tetszett és tetszik mind a mai napig, a zenéje meg óriási volt!
Remélem ez alá is valami hasonlóan jót pakolnak be.Ja igen, az efféle hibák voltak a kedvenceim.
mentoloshypo: Pisztoly lövés nélkül el lehetett menni a végéig.
-
mentoloshypo
senior tag
Az első rész első fele nagyon tetszett, utána hogy átment lövöldözésbe (hogy minek azt ma sem értem) szódával esetleg. Rengeteg kiaknázatlan elem van még a témában, szóval várom a további fejleményeket.
-
Huma
addikt
Nemrég kezdtem el játszani az első részével. Eddig nekem is bejön. Az egyetlen bajom vele, hogy elég steril a játékvilág.
-
messi6502
tag
Remélem kapunk megjelenési dátumot!
-
Sirandrish
legenda
Jöhet...imádtam az elsőt
-
pzstm
titán
Nagyon várós! Én személy szerint imádtam az első részét, teljesen egyedi volt, kitűnt a tömegből. Remélem most is hasonló lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó számítógép
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged