Új hozzászólás Aktív témák
-
Slade92
aktív tag
"Csak a puszta névre biztos nem tennéd fel az egészet."
Hohohóóóóó
Ez sajnos nem minden játékfeszlesztöre és kiadóra igaz, sokszor pont nem az EA-re!
A capcom aki nem mer kockáztatni bohóckodik ott a új generációs resikel valamilyen szinten a cég számára bukás de azért erölteti, a playerek könyörögnek régi fajta Reziért vagy Resi remakeért de a capcom már szinte megmondja hogy " nem az nektek nem kell" -
-
Ed3r_X_
nagyúr
Imádom ezt a játékot, egyszerűen fenomenális. Aki be akarja szerezni, ajánlom a Humbe Bundle akciót, 1$-ért vihet még mellette 5 játékot.
A folytatás meg jöjjön mihamarabb, már tűkön ülök.
-
Lomha 8V
addikt
Csak jönne már. Unaloműzésből raktam fel az első részt és hamar az egyik kedvenccé lépett elő.
-
harry3
őstag
Szerintem nem baj, hogy nem adtak ki minden évben egy részt.
-
Chapel
addikt
Ugye ugye, milyen ritkán látni, hogy ilyen egyöntetűen dicséri mindenki az eredetit és várja a folytatás.
Megint csak itt a példa:
-egyedi ötlet
-kiváló kivitelezés
-hamar "olcsósítva"
-tökéletes látvány/gépigény konstelláció ( UT engine, ennyi.)És íme, fogyott rendesen, mindenki szereti, vette. (Jó magam is.)
A recept nem titok, csak sajnos nem ragadós
-
ilyen_85
senior tag
ha esetleg valaki kedvet kapna az első rész kipróbálásához, ITT a Mirror's edge mellett még 9 játékkal együtt megvásárolhat egy egész kellemes kis játék csomagot.
Én egy 1000-t fizettem, de lehet azóta feljebb ment az ára. Vegyétek
Még két nap van rá
-
csasaKKP
senior tag
A felejthetetlen első rész után nagyon várom!
-
dredbiro
senior tag
Az első része a buta checkpoint részét leszámítva tetszett,várom a folytatást.
-
myckie2
őstag
Az sima Mirror's Edge is hihetetlen gyönyörű, de ez egyszerűen eszméletlen.
-
mephi666
nagyúr
válasz
danikollar #9 üzenetére
nekem meg végig kellene vinni végre... elakadtam egy helyen, aztán félretettem és megfeledkeztem róla...
-
sad_Vamp
őstag
válasz
danikollar #9 üzenetére
Biztosan!
-
danikollar
őstag
Lehet kellene adnom az 1. résznek egy esélyt?
-
FLATRONW
őstag
Egyik kedvenc játékom és nagyon örülök, hogy készül a folytatás. A grafika tényleg nagyon szép, de rengeteget hozzá tesz a játékhoz a remek zene is.
-
BeLucZ
addikt
-
TaS1kaaa
tag
Én éppen most játszom az első résszel és nagyon meglepődtem, hogy a játékban használt textúrák mennyire élesek. Gyakorlatilag szebb a játék grafikája mint a mostanában kiadott játékoké, ahol a textúra felbontása a béka feneke alatt van valahol...
-
XuChi
addikt
Nekem az egyik kedvenc játékom. Nagyon várom a folytatást
-
Mokó
aktív tag
Az első rész nagyszerű volt,eredeti,nem a harcon volt a hangsúly,egyedi élményt nyújtott,az UT engine is megtette a hatását,simán ment egy jobb AthlonXp+gf6600-on...Mindezt kiváló grafika mellett,persze nem volt egy krízis viszont a shaderek véleményem szerint igen jóra sikerültek,mind épületen belül,vagy kívül.
A skeletal rendszer is jóvolt,arról nem is beszélve vajon hányan vettek a nagylábujjnál bevágott piros sportcsukát ezek után
Vagy 2 éve jutott eszembe először,hogy vajon hol van a folytatás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged