- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Egy Zen4-es 65W-os APU teljesítménye már elég komoly, hőtermelése alacsony, és egy ilyen kis házban teljesen némán elvan.
-
Ixion77
addikt
"A gyártó sem hülye, sajnos a 200k-s notik 8GB-tal jönnek és a 16-osok meg valahogy azonnal a 250-300k sávba, de inkább 300 közelébe jutunk.
"
Elbarmolt forintunkkal egyre nehezebb, de azért lehet találni 16Gb-os notikat olcsóbban.
Itt van például egy 16Gb-os 5500U procis 200e alatt. Nem sok van már, de úgyis csak egyet kell venni..."4-5 mITX rendszer után váltottam vissza méretben"
Nagyobbra vagy kisebbre?
Mert én most épp azon spekulálok hogy veszek majd egy jó SFX tápot + ITX lapot, bele egy Zen 4 APU-t, rá egy Noctua NH-P1 hűtőt, lerakom csak úgy ház nélkül őket az asztalra a monitor lábai mögé és kész a nagy teljesítményű néma munkagép. Rakok még rá egy ventit hőmérsékletfüggően beindítva, hogy amikor nagyritkán meghajtom a gépet (fotó vagy videokidolgozás), akkor segítsen rá a hűtésre. Azon túl hogy porosodik más gondot nem látok ezzel a megoldással.
Eltekintve persze attól hogy ronda, de hacsak végre valamely gyártó nem jön ki végre egy nem túlkicsinyített géppel akkor nem marad más megoldás.#231 dude:
Szintén lényeges, hogy a szerelhetőséget és javíthatóságot is jórészt feláldozod a notival. -
Ixion77
addikt
válasz
Aprósólyom #18 üzenetére
+1
Pontosan így gondolom én is. Valahol vicces, hogy az apró PC-k legnagyobb problémája az hogy túltásba vitték az aprósítást. Hely szempontjából szinte semmi különbséget nem jelentene ha pár centivel nagyobbak lennének, ellenben hűtés szempontjából ég és föld. Elférne legalább két M.2 SSD, kártyaolvasó, portok, stb.Jut eszembe most hogy nézem ezt a képet: hol vannak a csatlakozók a WiFi antennáknak? Vagy csak én vagyok olyan maradi hogy azt hiszem hogy külső antennával jobb a vétel?
-
Ixion77
addikt
Bár tetszik a kis mérete, de gyakorlatilag egy erősebb laptop teljesítményét biztosítja ugyanazért az árért. Így számomra nem éri meg. Fő előnye az lenne, hogy csendesebb lehetne, ehhez viszont valamivel nagyobb ház és hűtő kellene bele. Sőt, ha már úgyis egyedi a ház, igazán használhatnák azt is hűtőnek.
Értem én hogy sokkal egyszerűbb levenni egy tömeggyártott hűtőt levenni a polcról, de így a végeredmény csak meh... És akkor azt még nem vettem figyelembe hogy ezzel a procival ennek kb. múlt tavasszal kellett volna megjelennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest