- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Értem mit mondasz, egy részem abszolút egyet is értene Veled, de a másik meg erősen ellenkezik, mert a PC alapvetően nem játék platform, persze, tudom, PC master race, meg minden. De ha a PC-sek lennének csak, nem nagyon fejlesztenének játékokat, mert nem érné meg. Legalábbis ez a tapasztalatom, nyilván nem csak a közvetlen környezetem bevonásából. Alátámasztani nem tudnám, mert - nem véletlenül - titkolják a pontos adatokat, és itt egyébként nem is az összes játékosszám a legérdekesebb, hanem inkább a bevétel adott platformokból. (warez meg durva leárazások, alapvetően nyomottabb árak, stbstb.)
De nyilván van ennek egy olyan lelki oldala, hogy ha azt mondják, hogy egyedi cuccot kapsz, akkor tuti felrobbansz, mikor a következő sarkon szembe jönnek egy pont ugyanolyannal... -
Dr. Akula
félisten
Nyugodtan lehet örökre is, csak a GTA6 ne legyen konzol exkluzív 1 évig. Az jobban fáj.
-
30z.Samu
titán
-
Z10N
veterán
Nekem ez meg mindig nem adja.
-
FefeeX
veterán
Azért, mert ezek szerint eddig hazudtak, ez pedig most derült ki. (a PC-t meg ne vegyük konzolnak)
Az időszakos exkluzív nem teljesen bukfenc, pl a Destiny 2 cuccok esetében teljesen ült, nagy részük már indifferens volt mikor 1 év után a Box-on is megjelentek. Szóval kicsit olyan ez mint a Doom, ami ma már néhány számológépen is fut, de anno PC exkluzív volt
Na szóval, több értelme van mint pl a 2000W PMPO-nak, vagy a marketing sok egyéb szörnyszülöttjének...
-
Sefter
veterán
Miért használjuk ezekre az exkluzív jelzőt..
Aminél már megjelenés előtt is tudható, hogy több platformra is megjelenik...
Nekem az "időszakos exkluzív" kifejezés is logikai bukfenc... inkább csúsztatott megjelenés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest