- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benjago
csendes tag
Te most egy Lumia 930-ról beszélsz?
Mert akkor végképp nem értem mi a probléma. Van a családban 930 és annak a telefonnak 2 baja van csak, mégpedig, hogy hajlamos túlmelegedni, illetve, hogy kicsit gyorsan fogy az aksi.
Ezt leszámítva kívül-belül csúcsminőség.
A kamera olyan képeket lő, hogy megmerem kockáztatni, hogy az 1020 után a legjobb kameratelefon. A kijelző meg bámulatos, hasonlót ritkán látni.
Több mint fél éve megvan, alig van kikapcsolva, tulajdonképpen folyamatosan használatban van, és még soha, tényleg soha nem volt egy döccenés sem, nem hogy fagyás, semmi. Egyszer lépett ki a HERE navigálás közben, ennyi szoftveres probléma volt a telefonnal idáig, semmi más.
Már rég vettem volna egyet, hogy lecseréljem a fosdroidot, de inkább megvárom már az új Win10-es modelleket (950). -
Mercel
senior tag
930 is szívás, a Csajom ott tart a sajátjával, hogy megérkezik a szifonja és többet látni nem akarja.
A cégnél 10 emberből 9 rühelli az állandó hibák és kezelhetetlenség miatt.
Pedig a 930-as felsőkategória erős vassal.
Nekem is csalódás volt, azt hittem, hogy a borzalmas 6.5 után csináltak végre egy jó rendszert, de nem.
Talán majd a 10-es..
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- FÓLIÁS, szinteÚJ SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 512GB 1 év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest