- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Klasz az írás, grat! Kicsit hasonló az én konfigom is (mármint 1156-os
). Alaplapot rengeteget kerestem. Szinte mindnek a PCI-E mellé tették a pocifoglalatot ami a nagyobb hűtőket alapból kizárja. Nálam a hűtő adott volt, egy Ninja Mini (ha már így szóba került megemlíteném hogy 115 mm magas, ha jól rémlik téma volt a topikban) ezért az ilyen lapok szóba se jöhettek. Másrészt én P55-öst kerestem mert alapból Lynnfield-ben gondolkodtam. Végül ez lett: DFI LanParty MI P55-T36. Mint a mellékelt ábra mutatja pont ilyet kerestem
. Egy i5-760 került bele az előző konfigomból (AM3) átmentett 2*2 giga CSX CEC-1600 társaságában. Az ramok magas hűtése miatt végül én sem úsztam meg a hűtő csonkítást, az egyik oldalon az alsó 4 bordát le kellett vágnom a Ninjáról. VGA-nak egy 5770 Vapor-X került bele aminek nem csak a hűtése hanem a hátlapja is dupla slot-os ezért a Lian-Li ház amit a cikkben említenél nekem tuti nem lenne jó, a többi egy slotos meg aztán végképp. A gyárilag duplások meg ugye 30 rongy körül indulnak, az nekem sok. Egyelőre az asztalon kiterítve üzemel a gép, de már épülget neki az egyedi kuckó. Ha minden jól megy az idei MTH-n megtekintheti a nagyérdemű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest