- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- EarFun Clip – cimpazaj
- iPhone topik
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
Az köszi!
Ott kaptam egy átirányítást, nem teljesen ide. Na mindegy, ahová mentem ott se jött semmi a kérdésemre.
Így a proci kérdés, kérdés is marad. Mondjuk ha okfejtek magamnak, akkor ha win alá akarnék építeni valami minit, akkor természetesen a négymagos itx lapot venném. De így, hogy gyakorlatilag konzol oprendszer fut majd rajta és csak NAS-ként funkcionál majd, nem biztos hogy a négymagos a jó út. Lehet a valamivel magasabb órajelű, de kétmagos proci többre menne a freenas rendszerrel.
-
MrDerekas
addikt
Sziasztok!
Betörök ide isA másik topicban már összegeztem a kérdéseim (Vigyázat!!!! Csak olvasni szeretőknek
), nagyjából képben is vagyok talán. A kérdések már csupán az általam választott itx lapok integrált procijára korlátozódik. Erre szeretnék ajánlást, véleményt, szakértést kérni. Nem irkálnám itt is tele a falat, a lényeg benne van az odaát lévő hsz-omban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- GTA V
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest