- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hümmm... köfi, megsasolom.
Rájöttem, hogy nekem egy 1GHz-es P3 sebessége bőven elég... Nem használok olyan progit, aminek ennél több kellene. Majd később, ha HD videjókat fogok nézegetni, akkor lehet, hogy kell majd erősebb gép, de jelenleg a 2.8-as CeleronD is túlzás nekem, de tényleg. Jelenleg pl. semmire nem használom a videokártyám 3D képességét. Ha veszek ilyen halk gépet, akkor tuti, hogy a létező legkisebb, és legtakarékosabb procit fogom belerakni passzív hűtővel. Remélem hamar eljön az az idő, amikor 100% passzív gépem lesz: táp, proci, videokari, flash tárolós winyó, stb...
-
Ez elég laza...
Én pont valami ilyesmit keresek. Folyamatos üzemre (DC++, torrent), és egyéb apró dolgokra (email, MSN, internet, skype, stb.), valamint zenehallgatásra filmnézésre sztem tökéletes. Vagyis mindenre, amihez nem kell erőgép.
Sokszor eszembe jut, hogy mi a fenének pörgetem a villanyórát az mp3 miatt, vagy épp PHP programozás közben...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest