Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Én azt gondolom szakmai ismeret nem feltétlenül kapcsolódik márkához és próbálok nem általánositani. Iphone6-tól 11promaxig évente (akár 2x is) cserélt iphone után váltottam samu S21 ultrára kb egy éve.
-
1dude
senior tag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Van alma is, android is. Vagy mindent tudok, vagy semmit
-
kchris78
veterán
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
van már... de tökmindegy milyen kábelt vesz az ember mert a quickcharge meg hasonló mellékvágányoktól eltérően az apple a _szabványos_ DP (delivery port)-ot támogatja a gyorstöltés esetében.. úgyhogy a már most meglévő ipadeket és macbookokat _BÁRMIVEL_ lehet tölteni ami DP-s. Én anno a 15"-os macbookomat töltöttem egy telefontöltő USB-C töltővel, valami 10W-al töltötte, de egy éjszaka alatt telerakta, vész esetén jó volt... (Aukey töltő volt)
-
.Szaki.
addikt
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Nem tudom emberek mit csinálnak ezekkel a kábelekkel, én a CarPlayt a régi 5S-em gyári kábelével használom és semmi baja még most sem, pedig nem tegnap volt 5S-em. …
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Fitbit Versa 4 okos óra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest