Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davs
tag
hali..meg szeretnem vasarolni a jatekot, mert szeretnek online, mas emberekkel egyutt "kreativkodni". az online servereken van valami blokk vedelem, hogy masok ne tudjak lerombolni az epuleteimet/ellopni a dolgaimat, valamint az epitkezes hogy zajlik?mindenki "kap" egy resz a terkepen, ahol tud epiteni? vagy hogy folyik az online elet? hanyan szoknak egy serveren lenni kb?
-
myckie2
őstag
Akik nem ismerik a játék lényegét azoknak elmondom, hogy több is van neki. Mondhatni van a kampány része aminek a lényege, hogy megszerezd a sárkány tojását. (ami még ha 4-en is vagytok és napi 5 órát játszotok a játékkal akkor is 3 hétbe telik.) A másik persze a kreatív oldala ahol kiélheted a kreativitásodat miközben harcolsz a szörnyekkel. Egyedül a játék iszonyat unalmas úgyhogy megértem azt aki megunja.
Hogy legyen egy kis ON: Oké, hogy meggazdagodott meg köszöni, hogy megvették a játékát stb., de hogy még ilyen gazdagság után se fizet legalább 3-4 embernek, hogy írják meg a játékot egy rendes motorral, és ne javába. Ennyire magának való nem lehet. Optimalizálatlan vacak az egész mint, ahogy már előbb említették. És az, hogy évente kijön egy apróbb frissítés amitől lesz pl. egy kis templom a sivatagban, de a story stagnál ez már a kapzsiság és a lustaság netovábbja.
-
darkarthur
senior tag
Mintha nem lenne elég droid a gépek előtt.

Olyan játékot kéne csináljanak, ami 1 hétig nem engedi működni a gépet. Sokaknak jót tenne!
-
D.Orion
veterán
Én anno adtam neki 40 percet még a legelején mikor még ilyen félkész állapotú demo játék volt. Annyi nekem elég is volt, hogy mi ebben a jó, egyszerűen nem értem. És örülök is neki, hogy nem ragadott magával. El tudom képzelni, hogy mekkora függőség kell ahhoz, hogy ezekből a kis kockákból felépítsenek egy Halálcsillagot vagy egy kalózhajót. Atyaég, szerencsére nekem nem kell ez a szó szerint kocka játék.
-
Jakesz
addikt
válasz
darkarthur
üzenetére
Jééé, rajtam kívül még másnak is érthetetlen ennek a virtuális legónak a lényege és népszerűsége Oké, hogy lehet benne kreatívkodni és hasonlók, de ha 5 percnél több ideig kellene előtte ülnöm, a hányinger kerülgetne. Természetesen nem a grafikája miatt.
-
Saccco
nagyúr
Valóban elírtam.
Egészen konkrétan: AMD Turion 64 X2 TL-52 (Trinidad).
-
kcsa
veterán
Ha jól sejtem Turionra gondoltál. De az sem "mag" hanem egy processzor marketingneve, többféle maggal (számszerűen 10 féle, Lancester-től Champlain-ig, többféle gyártástechnológiával többféle foglalatban). Ergo ez sem jelent sok mindent, pláne hogy a legfiatalabb turion is lassan három éves

-
Akos96
senior tag
válasz
darkarthur
üzenetére
Olyan, mint a legó: kreatívkodni lehet benne. Szerezd be (vedd meg) és próbáld ki, akkor érteni fogod, mire jó.

-
darkarthur
senior tag
Mi a lényege ennek a játéknak? Láttam már, hogy páran nyomkodták, de azt hittem valami ősrégi vicc.
-
Wasp_HUN
tag
Bár egyetértek abban, hogy megérdemli, de azt hozzátenném, hogy egyáltalán nem saját ötlet. Notch az alapkoncepciót az Infiniminer nevű játékból vette, és jó esélyel a forráskódhoz is hozzájutott, mint sokan mások.
Amúgy technikai szemszögből a minecraft egy borzalom... optimalizálatlan és bugos, mint a fene. -
-
Saccco
nagyúr
"Notch-nak bizonyára már elég pénze van ahhoz, hogy vegyen egy kis szigetet. Ezúton is gratulálunk a teljesítményhez!"
Magának köszönheti, saját ötlet, saját megvalósítás. Respect!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest