Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Parallaxis
üzenetére
És konkrétan úgy gondolod, hogy az ipad pro jobb célszerszám, mint egy wacom tábla?
A surface book az igen, egy fancy játékszer, pláne az árához képest.
A különbség az, hogy ott tudok mondani olyan helyzetet, ahol látom a hasznát, értem az árát és a jogosultságát is. Nem is egy ilyen helyzetet le is írtam. Egy ios-es tabletnél pedig nem látom.
Most vissza nem keresem, de a topicjában nem kevesen írták, hogy a tudása közel sincs egy wacom tábláéhoz. Ebben sajnos mások véleményére kell támaszkodnom, de mostmár komolyan gondolkozok rajta, hogy kérek egy csak erre hajazó specifikációt, és lerakom a grafikusok elé, úgy, hogy nem mondom meg, mi ez, csak annyit, hogy ezt választanák, vagy a mostani wacom-nál maradnának, és miért.szerk: lassan ideje lenne megtanulnom gépelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Lenovo TAB M11 tablet
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest