- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
Új hozzászólás Aktív témák
-
afk22
tag
válasz
Parallaxis #134 üzenetére
"A probléma az, hogy én pontosan tudom, hogy mit használok, mert használom azt és nem úgy mondok róla véleményt, hogy csak fotón láttam már ilyet, meg hallottam róla."
Mit tapasztalt fejleszto (15 ev). Tudom, hogy a user nem tudja mit hasznal. ez szinte alap definicio
. Nap mint nap talalkozok ezzel, es azt is tudom, hogy a sales, de meg a termekert felelos (nem technikai) vezeto sem tudja.
"Azt meg, hogy ki mit tud, ne feszegessük, mert valaki nem attól ért valamihez, hogy hangzatos címekkel dicsekszik a fórumon és közben a témában alapvető ismeretei sincsenek."
Probaltam eddig kerulni, hogy mi a beosztasom, es milyen tapasztalataim vannak, de pl nem mondtam milyen publikacioim vannak, miket vegeztem, milyen eredmenyeim voltak... Tehat mondjuk ugy, hogy ovatosan jeleztem csak, hatha picit eszhez tersz... Igen lehet nem kellett volna, csak annyira idegesito vagy, hogy ezt hoztad ki belolem
.
"(Én elhiszem, hogy profi fejlesztő és ért a Windows-hoz, de ne akarjon már megmondó ember lenni OSX terülten, mikor bevallottan nem is ismeri azt.)"
Nem akarok OSX megmondo ember lenni, csak amikor technikailag baromsagot mond valaki, akkor ahhoz had szoljak hozza. Nem is emlekszem, veletlen az egesz nem onnan indult, hogy oltari nagy baromsagokat mondtal a Surface Book-rol? Aztan a Windows rendszerre mondtal megint oltari nagy baromsagokat? Tehat ki akar megmondo lenni egy olyan rendszer amihez fingja sincs? OSX mint oprendszerhez tuti hogy sokkal tobb kozom van, mint neked. Szerintem azt sem tudod, hogy mi az OS resze, mi van/szokott egy kernelben lenni es mi kulon program. Az mas kerdes, hogy felhasznaloi szinten valoszinuleg naprakeszebb vagy. De ismerem az alapfilozofiat, mert hasznaltam, meg ha nem is most, valoszinuleg 10 percen belul siman megtalalnek minden beallitast es funkciot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- Jogász topik
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest