- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Track-R
csendes tag
Tény, hogy a Toshibák elég jól bírják a strapát. Viszont a fényes anyagokból nekem is elegem van. A céges laptopom is egy Satellite pro, de tökéletesen használhatatlan a kijelzője - még megnyitott word mellett is látom magamat tükröződni...
Ami meg az anyaghasználatot illeti, lecsukott fedővel ha megnyomkodom a fedelét középen, milliméterekkel megy beljebb, a tetőnek semmi tartása sincs. A billentyűk össze is karcolták a képernyőt ennek megfelelően.
A buta _szoftveres_ hangerőszabályzó pedig remek ötlet, de szívás mikor kiakad, és hiába tekergetem, megmarad azon a hangerőn. Fülhallgató ki-bedugásig úgy marad.
A billentyűzete egész kényelmes lenne, alapvetően tetszik a mechanikája, csaképpen jóval szélesebbek a betűgombok, mint a normális laptopokon. Még az asztalinál is nagyobb!
...cserébe pedig keskenyített enter van, közvetlenül a pgup-pgdown mellett. Állandóan szívok emiatt, mindig melléütök. Ráadásul az enter szélesebbik (fölső) része süllyesztve van. Nagyon buta design!
Toshibabetegség még a fagyogató bios, amikor néha nem lehet bekapcsolni a gépet egy leállítás után. Ezt más fajta Toshibáknál is tapasztaltam. Aksi kivétel-visszarakás megoldja, de azért elég zavaró. Néha pedig nem jön vissza standby-ból, hdd-led villog pár másodpercenként kb egyenletesen, és úgy marad....szóval nekem nem jött be a Toshiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zelda Játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen TV-t vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Magisk
- További aktív témák...
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest