Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
Köszi az infót, hogy a bios-ban ki lehet kapcsolni ezt a ledet!
Pár hónapja használok egy majdnem teljesen ugyanilyen szerkezetet mindenes gépnek.
Nagyon elégedet vagyok vele. Igaz az igényeim minimálisak. Net, sorozatok, youtube, torrent.
24/7-ben megy némán. A ventit be sem kötöttem, SSD a fő vinyó mindenre.
Jelenleg be van még szerelve egy terrás laptopvinyó, az néha felpörög a vírusitó miatt. De nem zavaró, mert halk. Azért át fogom rakni egy külső USB3-as rack-ba, szerintem ott ritkábban fog felpörögni, és egyáltalán nem is lesz hangja.
-
Skillet
addikt
Nálunk ugyanígy van, mióta üzembehelyeztem, 24/7-ben megy, csak bekapcsoljuk a monitort és/vagy a tv-t és kész.
Szerintem erre a használatra bőven elég a 4gb ram. Ha vennem kellett volna, én 2x2-t veszek.
Nálam most qbittorrent fut rajta, végre meg vagyok elégedve vele. Előtte volt már bittorrent, halite, vuze, stb...mindegyikkel csak a nyűg volt. Még a utorrent 2.2.1 működött rendesen.
Fogyasztás szerintem nagyon kellemes, mert ugyanannyi, mint amikor még a popcorn 210 ment 24/7-ben.
Gondolom, hogy az valamivel kevesebbet fogyaszthatott, viszont alkalmanként be volt kapcsolva mellé az asztali gép, vagy a laptop.
Pico psu-n én is gondolkodtam, mert többen mondták, hogy ennyi meghajtót nem biztos, hogy melegedés nélkül bírni fog az integrált tápos.
De egyelőre úgy tűnik nem lesz ezzel gond.MongolZ jól van, oké.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest