- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
Köszi az infót, hogy a bios-ban ki lehet kapcsolni ezt a ledet!
Pár hónapja használok egy majdnem teljesen ugyanilyen szerkezetet mindenes gépnek.
Nagyon elégedet vagyok vele. Igaz az igényeim minimálisak. Net, sorozatok, youtube, torrent.
24/7-ben megy némán. A ventit be sem kötöttem, SSD a fő vinyó mindenre.
Jelenleg be van még szerelve egy terrás laptopvinyó, az néha felpörög a vírusitó miatt. De nem zavaró, mert halk. Azért át fogom rakni egy külső USB3-as rack-ba, szerintem ott ritkábban fog felpörögni, és egyáltalán nem is lesz hangja.
-
Skillet
addikt
Nálunk ugyanígy van, mióta üzembehelyeztem, 24/7-ben megy, csak bekapcsoljuk a monitort és/vagy a tv-t és kész.
Szerintem erre a használatra bőven elég a 4gb ram. Ha vennem kellett volna, én 2x2-t veszek.
Nálam most qbittorrent fut rajta, végre meg vagyok elégedve vele. Előtte volt már bittorrent, halite, vuze, stb...mindegyikkel csak a nyűg volt. Még a utorrent 2.2.1 működött rendesen.
Fogyasztás szerintem nagyon kellemes, mert ugyanannyi, mint amikor még a popcorn 210 ment 24/7-ben.
Gondolom, hogy az valamivel kevesebbet fogyaszthatott, viszont alkalmanként be volt kapcsolva mellé az asztali gép, vagy a laptop.
Pico psu-n én is gondolkodtam, mert többen mondták, hogy ennyi meghajtót nem biztos, hogy melegedés nélkül bírni fog az integrált tápos.
De egyelőre úgy tűnik nem lesz ezzel gond.MongolZ jól van, oké.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest