- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Egyébként a HTPC vs mediapleyer közötti különbséget csak az látja igazán, akinek mindkettő volt. A Popi GUI-ja pl. számomra lassú volt, XBMC után fapados is. Valójában nem sokáig volt meg, mert nem voltam elégedett.
Az apró, de erős PC-knek hála ma már nem probléma egy mindenre tökéletes rendszert összehozni. Ráadásul ha az ember kicsit rászánja az időt, akkor meglehetősen olcsón is össze lehet válogatni olyan hardvert, ami bőven túlteljesíti egy átlagos otthoni felhasználás igényeit. -
sanzi89
addikt
Nagyon szívesen.
Egyébként én gyakorlatilag ugyan ezt a konfigot raktam össze, csak különálló PicoPSU-val. Ház ugyanez, lap majdnem, ram csak 1*4GB, SSD 120GB Intel 530, 2,5-ös HDD pedig 1TB WD Red. Win7 fut rajta - meglepően stabil, havonta egyszer van újraindítva a frissítések telepítése végett - , így csak bekapcsolni kell a monitort és lehet böngészni, de NAS-ként 24/7-ben üzemel -Transmission, DLNA, FTP, Samba. Nálam a fogyasztás/alacsony zajszint volt az egyik legfontosabb, ezért csak 1 ram, 1 noti HDD, 0 ventillátor. Bővítés max akkor lesz, ha kijön a WD Red 2.5-ös 2TB-os HDD, vagy ha meggazdulok akkor 1*8GB ram, bár a mostani 4GB is bőven elég mindenre. -
Teasüti
nagyúr
Teljesen igazad van a te felhasználásodat figyelembe véve.
A költségvetést megosztod még esetleg?
Meg érdekelne még milyen technikát kapni manapság a pénzünkért.
Szerintem egy frankó kis táblázat még jól mutatna a végén a hardveres specifikációkról.Illetve nekem megakadt a szemem a cpu hőmérsékleteken is. Vmit elírtál ott, nem?
-
bizi990
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest