- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Egyébként a HTPC vs mediapleyer közötti különbséget csak az látja igazán, akinek mindkettő volt. A Popi GUI-ja pl. számomra lassú volt, XBMC után fapados is. Valójában nem sokáig volt meg, mert nem voltam elégedett.
Az apró, de erős PC-knek hála ma már nem probléma egy mindenre tökéletes rendszert összehozni. Ráadásul ha az ember kicsit rászánja az időt, akkor meglehetősen olcsón is össze lehet válogatni olyan hardvert, ami bőven túlteljesíti egy átlagos otthoni felhasználás igényeit. -
sanzi89
addikt
Nagyon szívesen.
Egyébként én gyakorlatilag ugyan ezt a konfigot raktam össze, csak különálló PicoPSU-val. Ház ugyanez, lap majdnem, ram csak 1*4GB, SSD 120GB Intel 530, 2,5-ös HDD pedig 1TB WD Red. Win7 fut rajta - meglepően stabil, havonta egyszer van újraindítva a frissítések telepítése végett - , így csak bekapcsolni kell a monitort és lehet böngészni, de NAS-ként 24/7-ben üzemel -Transmission, DLNA, FTP, Samba. Nálam a fogyasztás/alacsony zajszint volt az egyik legfontosabb, ezért csak 1 ram, 1 noti HDD, 0 ventillátor. Bővítés max akkor lesz, ha kijön a WD Red 2.5-ös 2TB-os HDD, vagy ha meggazdulok akkor 1*8GB ram, bár a mostani 4GB is bőven elég mindenre. -
Teasüti
nagyúr
Teljesen igazad van a te felhasználásodat figyelembe véve.
A költségvetést megosztod még esetleg?
Meg érdekelne még milyen technikát kapni manapság a pénzünkért.
Szerintem egy frankó kis táblázat még jól mutatna a végén a hardveres specifikációkról.Illetve nekem megakadt a szemem a cpu hőmérsékleteken is. Vmit elírtál ott, nem?
-
bizi990
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest