- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
válasz
Napfénysüti #17 üzenetére
Egy átlag felhasználó nem úgy megy telefont venni hogy csak nyílt vagy csak zárt telefont akarnak venni.Hanem pl van 40 ezer forintja abból kell kihozni a maximumot. Semmilyen módon ne indulj ki a mobilarénás forumon résztvevőkből.itt tudatosan vásárolnak.
Így pedig nem azt fogja mérlegelni hogy 5800-át vagy omnia hd-t vegyen kétszer anyiért.
-
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #9 üzenetére
de árban is van különbség ne felejtsd!!!!!
60k vs. 100k
NOKIA vs samsung
ami igaz az igaz,ezek a corbyk használhatatlanul szarok,kicsi kijelző kis feklbontás,kipakolsz egy widgetet elfedi az egészet,elvileg kapacitivek ha jól tudom,de vhogy nem vettem észre...próbáltam többször is őket...
Nokia 5800 klónok ezeknél jobbak!samu okostelói:i8000,i8910,i5700 amik jobban piacon vannak nálunk...
de mind 70k felett függetlenül!!!! -
madstunt
addikt
válasz
Napfénysüti #9 üzenetére
mer a ketto ugyanaz az arkat. mi
Joey20: en vennek,te nem ez van -
Kumite
aktív tag
válasz
Napfénysüti #9 üzenetére
"Hanem mondjuk tedd az 5800-át pl egy Samsung Omnia HD mellé."
Mellé tettem. 2-t is belőle, mert épp annyit tudok venni belőle ugyanazon az áron.
-
Lirion
addikt
válasz
Napfénysüti #9 üzenetére
Az nem baj, hogy nem ugyanaz a kategória? Nézd már meg, hogy egyik mennyibe kerül és másik mennyibe kerül. Meg azt is, hogy mennyi a corby és mennyi egy 5800 klón 5230 vagy 5530.. A nokia olcsó érintős telefonjai sokkal jobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Elkelt, értékelésre vár - Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest