- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
#16820480 #65 üzenetére
A Synology élen jár a biztonsági rések foltozásában. Már az 5.0-s DSM-ben(ez az op.rendszere) javították az említett sérülékenységet, ma pedig már 6.2-nél jár az aktuális rendszer. Bármely, most vásárolt eszközre ha jól emlékszem, valami 5 évig garantálják a frissítéseket.
E mellett, sokkal kevésbé leszel célpontja a hackereknek, mint pl. egy Google szerver, mert ha AZT sikerül megtörni, sokkal nagyobb a haszna az akciónak.
Persze, ha valakinek kényelmesebb pár országgal arrébb, idegen rendszergazda és szervezet kezében tartani az adatait,fotóit, ám tegye, egyéni szoc.probléma.
Én csak egy jó alternatívát írtam le.Ha érdekel bővebben a téma, a Synology NAS topicban kérdezgethetsz, olvasgathatsz róla.
-
janeszgol
félisten
válasz
#16820480 #42 üzenetére
Ja hogy így értetted. Ezzel viszont tökéletesen egyetértek, bár én havonta 300 perc környékén gsm telefonálok és szeretem is. Az biztos, hogy 5 és 10 év közötti időintervallumban sokat fog fejlődni ez is, és lehet csak nevetünk a mai napon, amikor ezt beszéljük meg.
Ahogy ma röhögök 2013-on, amikor indult ez az egész LTE dolog. -
janeszgol
félisten
válasz
#16820480 #24 üzenetére
De a csicska szintre minek adnának ingyen egy Pixelt? Félreértés ne essék, nekem is ebben a kategóriában van előfizum, viszont én nem is viselkedem úgy, mintha én lennék a Jani. Még akkor sem, ha történetesen valóban János vagyok.
Szerk.: lehet amúgy, hogy csak viccből írtad (mivel pont annak válaszoltál, akivel ismeritek egymást), de sajnos többen tényleg ezt gondolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest