Minden kiszivárgott a Google Pixel 3 Lite-ról

Csak tavasszal, a Google I/O konferencia után lesz elérhető a Pixel 3 Lite, ami a keresőóriás jóárasított referenciatelefonja, viszont valaki feltöltött egy videót a YouTube-ra, ahol alaposan körbemutogatja a masinát. Az eredeti filmet persze már törölték, de ha egyszer valami felkerül a netre, akkor az onnan már nemigen tűnik el, úgyhogy azóta kvázi osztódással szaporodott a felvétel és számos csatornán elérhető, íme:

Ahogyan az a filmecskéből is kiderül, a Pixel 3 Lite igyekszik egy olyan kompromisszumos modell lenni, amely nem a csúcskategóriát ostromolja, de hardveresen azért eléggé friss. A chipsetnél a Snapdragon 670-esre esett a választás, ami a Qualcomm egyik friss terméke, teljesítményben a 660 és a 710 között helyezkedik el, inkább utóbbihoz áll közel. A 10 nm-es csíkszélességű megoldás valószínűleg elég takarékos is, az Adreno 615-ös GPU pedig szintén modern, a gyártó szerint a Snapdragon 660-as mellé rakott Adreno 512-nél 25%-kal gyorsabb. Raktak mellé a Google-nél 4 GB RAM-ot, valamint 32 GB tárhelyet is.

A külsőn egyből látszódik, hogy olcsóbb, mint a zászlóshajók, eléggé műanyagból van az egész, az előlapon terpeszkedő 5,56 inches, 1080 x 2160 pixeles felbontású IPS panel alatt és felett jócskán maradtak kávák. Nem maradt le a 3,5 mm-es jack csatlakozó, lemaradtak azonban az extra kamerák, elöl és hátul is egyetlen lencsét fogunk találni. A hátsó modul 12,2 megapixeles, F/1,8-as apertúrával és optikai stabilizátorral, előre pedig egy 8 megapixeles képek készítésére alkalmas szelfikamera jutott. Ha minden igaz, akkor a készüléket a tajvani Foxconn gyártja majd, természetesen már a 9.0-s Androiddal fog érkezni, a burkolat alatt pedig 2915 mAh-s akkumulátor lakik.

Azóta történt

Előzmények

  • Google Pixel 3 Lite?

    A kezdeti elzárkózás után mégis volt szó egy középkategóriás Pixel esetleges érkezéséről, úgy tűnik, ez lesz az.

Hirdetés