- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Feketelaszlo #22 üzenetére
Természetesen nem az a baj, hogy ilyet tanultunk, hanem azt, hogy mást nem nagyon, pedig marha kiváncsi lettem volna hogy működnek a modernebb berendezések. Sajnos ezeket a suli elvégzése után magamtól kellett megtanulnom. Nem baj, hogy tanulni kell suli után is, sőt természetes, csak nem az alap dolgokkal akartam húzni az időmet a suli és egy sikeres állásinterjú között...
mod: A legdurvább az, hogy a 4 év alatt egyetlen egy áramkör tervezési feladatunk volt.
(#16) Johnny Cage: Nem tudom, nekem csak a villamosmérnök képzéssel kapcsolatban vanak tapasztalataim.
-
válasz
Kozmonauta #9 üzenetére
Máshol ugyanez zajlik.
Haverom Berlinben végzett szintén villamosmérnökként, és egy szép tágas lakás áráért kapta ugyanezt a színvonalat, annyi különbséggel, hogy mi krétával irtuk fel az elavult dolgokat a táblára, ők meg iPad-del.
A tananyag kb. azonos szinvonalú, csak másban sz*r.
Ők modern dolgokat tanultak szánalmasan felületesen gugliból letölthető tananyag alapján, nálunk meg az elavult dolgokat eléggé szigorúan vették. -
válasz
bitblueduck #4 üzenetére
Bp-en meg egyik főiskolán villamosmérnök szakon olyan áramköri kapcsolásokat tanultunk méréstechnikán, amit csak csövekkel lehet megépíteni, tranyókkal nem. 2008-ban.
Ilyenekkel ment el kb 3-4 félév.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Légies iPhone halvány színei
- Parkside szerszám kibeszélő
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest