- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
Hát én vagy 22éve építgetek PC-t de eddig összesen 1 azaz 1 modult láttam az is notebook RAM volt ahol a Dell test program hibát jelzett rá. 4GB DDR3 Kingston modul volt, hozzáteszem másik lapba betéve meg gond nélkül lement a memtest hiba nélkül.
Jó pár száz gépet csináltam meg upgradeltem RAM-al de én még meghibásodott modult nem találtam -
TeeJay
félisten
Notiknál finom lesz mikor a gyártó mondjuk 8GB Kingston RAM-al szállítja te meg vennél bele a boltban 8GB tökmindegy milyen más márka RAM-ját és vajon menni fog-e DC-ben vagy bootolni fog-e egyáltalán.
DDR3 RAM-nál én még nem tudtam olyan RAM-ot összerakni hogy ne ment volna DC-ben
totál más márka, totál más MHz, totál más kapacitás sőt még az sem volt gond ha egyik egyoldalas volt másik kettő vagy ha mindkettő kétoldalas akkor egyiken ennyi chip másikon annyi. Vajon egy DDR5-nél is megmarad vagy sok szopás lesz vele ha később bővíteni szeretnénk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest