- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Szerintem ha lesz kellő mennyiségű igény, kap majd egy klasszikus Start menüt, ami a mai Win7-nek megfelelően fog működni. Ha meg marad a kevesek igénye, akkor hiába nem tetszik sokaknak, sikere lesz. Ha mást nem szúrnak el.
Amúgy meg látod az XP-t, a mai napig telepítik olyan gépekre is, amin vígan elfutna egy hetes és minden másnak is hagyna erőforrást. -
Rickazoid
addikt
"KDE-ben is pont olyan hulladék az indítómenü, mint az XP-ig a Windowsban volt"
A cikket olvasva pont azt akartam írni, hogy lemásolhatnák a KDE Kickoff megoldását ehelyett az új, kaotikus izé helyett, igaz közel sem tökéletes, de nem láttam még jobban. Mondom ezt úgy, hogy GNOME-ot használok, Plasma Desktoppal.Az előző verziója a menünek talán jobb volt, amikor az alkalmazások menüben egy baloldali sávval léphettél egy szinttel feljebb, bár igaz ez így áttekinthetőbb, látod hol állsz. Mondjuk a bal menüt bent hagyhatták volna. Ettől függetlenül szerintem ritka jó megoldás, ha megszokja az ember a használatát mondjuk egy GNOME menü után, gyorsan kézreáll. Persze nem az alsó tálcán kell tárolni, hanem felül.
Külön jó, hogy kinyújtható és eléggé testreszabható az általa is használt menürendszer, átírhatod az elemek nevét, módosíthatod a sorrendet, könnyedén vehetsz fel, módosíthatsz vagy törölhetsz elemeket, cserélhetsz ikont és két kattintással teheted őket a kedvencek közé vagy a tálcára, illetve tüntetheted el őket onnan. De ez nem a Kickoff megoldása, hanem a KDE-é, esetleg a Plasma Desktopé, nem tudom biztosan melyikhez tartozik.
Aztán ott a Lancelot Launcher, az még jobb is lenne, mint a Kickoff, csak lassú, nem tudsz a panelhoz adni indítókat és nem jeleníti meg az utoljára használt programokat, csak a megnyitott fájlokat. Ja és a kattintás nélküli megnyitás lehetősége sem utolsó. De a lassúsága és egy-két funkció hiánya miatt mégis a Kickoff felé billen a mérleg.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest