Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csigger

őstag

válasz Everman #308 üzenetére

A a jó, hogy mndenben csak találgatsz te is, mert fogalmunk sincs jelen pillanatban, hogy meddig támogatják majd a WP7.8at pl, azt aláírom, hogy az MS jól odatartott most a Nokiának ezzel a Lumia900 kiadással, de amit te is mondasz lehet pont ez volt a cél, hogy felvásárolják majd olcsó pénzért, egyszerűen beolvasztják, és jól is tennék, mert jól tudjuk a Nokiának rengeteg szabadalma van, ami még jól jöhet a harcban a más OS gyártókkal szemben :)

A win8 Pros Surface tableten rendes Win fut ha jobban elolvastad volna, én feltettem mindent az asztali gépemre amit használok programot Win8 béta alá és nagyszerűeb elfut minden, akkor hova várjak 1 évet? Milyen szoftvertámogatásról beszélsz? Igen, majd a kimondottan Metros appok jönnek sorban, de az megin egy másik tészta, az inkább a tablet jellegét erősíti a dolognak!
    Megsúgom neked, hogy a jelenlegi munkaállományom is a 4 éves notimon egy 128as vinyón van rajta, és láss csodát vígan elvagyok vele :)
    Nem tudom mennyire vagy otthon Autocad használatban, de egyetlen egérrel és a számbillentyűk használatával vígan meg lehet oldani mindent...

De megismétlem mindent előbb ki kell majd próbálni meg kell nézni élőben, hogy kinek mire mennyire jön be aktív használat mellett, nem feltételezésekkel dobálózni!

• Csigger

őstag

válasz Everman #292 üzenetére

Miért ne bíznék bennük? Annyira ócsároljátok az MS-t azért mert elhagyta a mostani telefonokat, és áttért egy a jövőben sokkal jobban fejlesztehető rendszerre, amit teljesen meg is értek. Ek meg ami nem hardverhez köthető azt mind belepakolják majd a WP7.8ba és még legalább 1-1,5 évig fog tartani a support ősztől számítva! Az Apple ugyanezt csinálja csak pofátlanabbul, persze a 3Gs teló is megkapja az iOS 6tot majd csak éppen iOS 5 szintű tudással, és még az i4 is csak korlátozott dolgokkal kapja meg a rendszert, ami egy vicc!
    iPad 2 ugyanolyan vassal pl nem kap Sirit, szégyenletes!
    Ráadásul 1-1,5 év múlva úgyis fogom cserélni a most januárban vett Lumiámat, egy WP8ra épülő telóra, addig meg megkapjuk a 7.8at...

Azt ne felejtsd el, hogy van rajta minidisplay port, amivel ha kell rákötsz majd egy monitort, most is ezt csinálom a 4 éves notebookommal, akkor meg hol a probléma?
    Ek műszaki jellegű szoftvereket használok, AutoCad, Maple, Excel makrók stb, amihez ez SSDvel szerelt i5ős proci pont elég, mert nem 3D modellezek, egyedül a memória a kérdés, viszont elsőre nem tűnik rossz cuccnak a Pro, mindenesetre teszteken nyilván megvárok vele!

Én most látok fantáziát a Microsoftban végre vmi jó felé kezdtek el menni, csak éppen a marketing, kommunikáció területén kellene nekik erősíteni!

• Csigger

őstag

Nekem is nagyon bejön ez a cucc, most igazán odarakta magát az MS hardverileg, és már csak a Win8at kell jól megírni rá és pöpec lesz!

Az iPhoneos, Androidos telókat már lecseréltem WP-s Lumiára, még az iPad maradt meg, azt viszont sokat használom, de munkára még mindig muszáj a notebook,szóval ha a Pronak tényleg 700-800$ lesz az ára az iPad és a notebook megy, a Surface Propedig jöhet, mert ha kell tablet, ha kell munkaeszköz! Ezt most jól csinálja a Microsoft! :R

Új hozzászólás Aktív témák