Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
fordfairlane #255 üzenetére
Nem túl életszerű, hogy olyan ostoba ismerőseim legyenek engem is beleértve, hogy egy 500 megás pdf egy másolásnál tovább él ilyen méretben. Alap dolog, hogyha Julcsika befénymásolta 300 DPI felbontásban a kis kacsója írását 500 oldalt és összefűzte neki vmi okos progi egy pdf fájlba, akkor az első ember, aki ezt látja megcsinálja neki maximum 50 megásra, mert 500 mega filmből is épp elég, nem doksiból.
500 Mb. Ez egy informatikai szakmai fórum, ne idegesítsetek már fel!Az 500 megás pdf doksi nem beolvasása nem hardver vagy op rendszer hiba, hanem user error.
-
nuke7
veterán
válasz
fordfairlane #255 üzenetére
ez egy könyv. scannelve.
-
válasz
fordfairlane #243 üzenetére
minket se a tied
- bocs magas labda volt
-
NGA
addikt
válasz
fordfairlane #240 üzenetére
Ez azért lassan már csak fingfürészelés :
#243: Akkor ezt meg is beszéltük végre :-)
-
NGA
addikt
válasz
fordfairlane #235 üzenetére
Én nem értem, miért is beszélgetünk itt ipad-ról, van annak saját topicja. Itt az MS táblájáról beszélgessünk. Én sem megyek be egy ipad-os topicba irogatni az ms táblájáról.
-
pzstm
titán
válasz
fordfairlane #233 üzenetére
mert eddig asztali oprendszer nem annyira futott ARM-en mondjuk
-
Crucio
aktív tag
válasz
fordfairlane #230 üzenetére
nem portolta, hanem olyannak írta, hogy jó legyen mindkettőn, mellesleg a hardvere is már-már asztali pc szinten van, a másik hogy eléggé elhamarkodott a Win8 sikertelenségéről írni
-
azbest
félisten
válasz
fordfairlane #193 üzenetére
Az iphone abban az évben már kereskedelmi termék volt.
A régi Surface egészen máshogy működött. Projektoros vetítő volt és a felszínre helyezett tárgyakat és ujjakat kamerával érzékelte. Viszont a régin van olyan felhasználói felület vagy program, amit átvihetnének a mostani tabletre is, mert egész jól nézett ki.
-
M@trixfan
addikt
válasz
fordfairlane #193 üzenetére
Az iPhone 2007-ben jelent meg.Az az érdekes, hogy először a tablet volt tervben. Viszont látva a touchscreen csúcsminőségét és a scroll algoritmust, Jobs úgy döntött előbb a telefont kell megcsinálni. Az iPad koncepciója évekig a polcon pihent.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
fordfairlane #151 üzenetére
Nem indulatból írtam, csak egy kis szarkazmus volt. Csak lemarad egy ->
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gran Turismo
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Bluetooth hangszórók
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Latitude 5550, 15.6" FHD IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjolv, IR kam, gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest