- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
Jim Tonic #266 üzenetére
te azért kapod a személyes avatárt mert ennyi baromságot tudsz összehordani a forumban..?
amúgy erre azért kíváncsi lennék:
"és attól, hogy nem a fejlesztőn múlik még hiba a platformban, nem..?!
Nem.ez jó volt... ami "nekem" nem működött, az egyébként sem működik, különben user error lett volna, azt miért írnám a gyártó számlájára..? Elég sokan figyelmeztettek rá ebben a topikban, hogy user error volt."
mi volt a user error?
és attól, hogy nem az ms-en múlik, hogy nincs használható pdf olvasó a wp-ben, akkor vegyem is meg és tegyek rá, hogy nem tudok normálisan pdf-et olvasni, mert ez "user error" ? tehát az én igényem, az user error..? vagy hogy van ez?
mint az iphone 3gs? nincs benne vaku, mert rossz fényviszonyoknál ne akarjon senki fényképezni? én se akarjak pdf-eket olvasni, mert wp7-el nem lehet normáliasan hosszabbat...
-
nuke7
veterán
válasz
fordfairlane #255 üzenetére
ez egy könyv. scannelve.
-
nuke7
veterán
válasz
Jim Tonic #226 üzenetére
Én teljesen értem, h te nem olvasol pdfet. De miért feltételezed, h más se?!?
Ez nekem egy fontos funkció és nem működik... ( meg meg pár amit felsoroltam)
Én is jót nevetek rajtad, h csak azt látod, h neked mire van szükséged és az elég is...
Gondolkodni kicsit fárasztó lenne, ezt belátom.Skydriverol nem igazán akart lejönni a 480mb PDF-em...
(#231) Rolly : ugye? Tele van használhatatlan és drága alkalmazásokkal...
-
nuke7
veterán
skydrive nem működik, köszi, probáltam.
(ez azért van, mert wp nem támogatja a 100 (Vagy 500) megánál nagyobb fájlok átvitelét wireless hálozaton. wired hálozaton meg nincs rá lehetőségfasza
)
ha nincs pdf olvasó amiben akár oldalszámra lehet ugrani, akkor az ibooks szerintem egy sokkal életképesebb alternatíva, arról nem is beszélve, hogy a pdf-et rá se tudtam tenni a wp-s telóra ugyebár
neked lehet, hogy elég annyi alkalmazás ami van, van akinek elég egy pentium hármas gép is, ezen nem fogunk összeveszni. (én se használok több ezer alkalmazást, de szeretem, ha van választék - és van olyan, ami nekem pont megfelel)
wp-t én is ezért használtam, csakhát nem teljesítette a minimumot se amit okostelótól várok, ezért marad RIM vagy apple. (és eddig az apple nyert)
(#223) Jim Tonic : aha, wp-n se küldesz BT-n fájlt. erről ennyit. bt fájlküldés hiánya nem annyira fájó, ha van olyan felhő szolgáltatás ami működik. (ms-nél pár hónapja még nem volt, és sztem azóta se jött ki nagyobb update mango-ra...
)
és amugy én nem mondtam, hogy az MS hibája, hogy nincs egy okosteló platformra ilyen. (mondjuk a saját platformjuk, érdekes, az ibooks valahogy az apple-nek bejött)
ez felháborító és számomra használhatatlanná teszi egy fontos részét az okostelefonnak. -
nuke7
veterán
-
nuke7
veterán
pont eleget bajlódtam velük. omnia7 és lg optimus 7 volt.
nem írok a levegőbe.
(nyugodtan nézz be pár wp7 topicba - kiderült, hogy nem én vagyok a hülye, a microsoft egyszerűen nem rakott bele olyan opciokat amiket elvárnék egy okostelótól. zune dettó)(#208) front3r : konkrétan nem lehet rá fájlt másolni, nincs normális pdf nézegető, nem lehet nagy fájlokat letölteni vele, kevés alkalmazás, mondjam még?
-
nuke7
veterán
Hat nem tudom... A wp7 szerintem nagyon nagy bukta volt - iPhone hoz képest. Látszott h iTunes akarjak másolni a zune-al csak éppen semmi nem működött, hiányoztak a funkciók. Maga az op.rendszer meg Mango után is olyan volt, mintha valami demo lenne...
Ha a wp8 nem hoz radikális újításokat - kétlem - akkor nem sok esélyük lesz az Apple ellen. Ez vonatkozik a w8 RT re is. A teljes verzios PRO tablet mar más tészta, azzal lehet labdába rúgni de az meg nem az iPad ellenfele, tekintve h valsz drágább is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Battlefield 4
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android játékok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest