Új hozzászólás Aktív témák
-
vm93hun
aktív tag
Az Asus-ról én is olvastam kiszivárgott infókat (ha a VivoTab Note8-ról beszélünk) de az ára az ugyanúgy 300 dollár, mint a Lenovoé, annyi különbséggel, hogy az Asus képein nagyon mutogatják a kapacitív tollat, így feltételezem, hogy az benne lesz az árban, de azért nem veszem biztosra.
-
vm93hun
aktív tag
OFF: Lenovo Miix2-ről mikor lesz teszt? Már egy jó ideje kapható de PH környéken még nem találtam róla tesztet.
ON: Ezért nem fog menni a MS-nek a házon belüli tabletpiac. Van két gépük, egy hasznavehetetlen Surface 2 RT, meg egy prémium Surface Pro ami megfizethetetlen. Köztes változat az nincs.
Az RT helyett inkább gondolkodtak volna Atom vagy valami más architektúrán ami megfizethetőbb az i5-nél, akkor rég nem tartanának ott, ahol.De nem baj, azért vannak az OEM partnereik, hogy a nemlétező középút az ő bajuk legyen, talán még ők járnak jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest