Új hozzászólás Aktív témák
-
bitblueduck
senior tag
válasz
gyurkikrisz #161 üzenetére
ezt nagyjabol eltudom fogadni, es ha valakinek pont jo, akkor hasznalja, es azt kivanom legyen elegedett vele ha raszanja a penzt. csak en konkretan nem az a celcsoport vagyok akiknek szanjak. netezni, jatszani, filmet nezni, konyvet olvasni mas eszkozzel is lehet szerintem, ezenkivul programozas ami erdekel, de azt mobil eszkozokon foleg ilyesmin nem szeretnek. ez persze a sajat hozzaallasom, nem is varom el senkitol, hogy igy gondolja.
-
bitblueduck
senior tag
En alapvetoen szeretek sok microsoft termeket, de ez akkor sem kellene ha ingyen adnak, mert:
-aktiv hutes tabletbe, koszi nem tetszik. mert nemtudok nem tabletkent hozzaallni, meg akkor is ha feluton van notebook fele
-tomeg+uzemido nagyon rossz aranyban vannak, akar BP-Szeged uton lemerulhet. 1kg-os geptol elvarnam, hogy egy hosszabb utat kibirjon kis nyuzassal is.Ha penzt is kell erte fizetni, ez bizony a vonyitos kategoria lenne a penztargep elott (meg ha mashol feleannyiert adjak is), munkara nem tudom nagyon elkepzelni, mobil szorakozasra meg olcsobban is van szerintem jo minosegu eszkoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest