Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
hi!
Microsoft OneNote-ban bel lehet valahogy állítani vmi emélkeztetőt? Pédául egy találkozóm lesz egy adott nap és előtte 2 nappal figyelmzetessen valami hangüzenettel ilyesmi... nem igen találtam ilyen opciót pedig ahogy olvasgattam mindenki ajnározza, hogy mekkora profi a program kétlem, hogy egy ilyen alapvető funkció hiányzik belőle, valószínűleg elkerülte a figyelmemet valami...
tx
-
djmorphy
tag
Tényleg nem nagy jegyzetelő tudása van. De mint pl nekem is a Windows-on erre a célre a One Note-ot használom és így minden jegyzetem abba van. Így abban reménykedem hogy valahogy le tudja kezelni a már elkészített jegyzeteket és csak én bénázok. Ezzel meg csak simán gyors jegyzetelek és majd utána finomítok rajta Windows alatt.
Én legalábbis erre használom/használnám -
aljuzer45
csendes tag
Hm esmét ki-mit mire használ? van értelme?, Nos telefon az 1-sö sorban ere célra kiválon legyen használhato,átalag//normális/ felhasználo viszont nem villogo,ezt várja el.
-
djmorphy
tag
Hali!
Abban tudnátok segíteni, hogy a már meglévő jegyzeteimet hova kell másolnom, hogy a PDA-ról lássam?
Amit újat létrehozok a PDA-n azt látom tökéletesen. -
HardRic
addikt
Jegyzetelésre a GNotesnál jobb nem kell, szinkronizál Gmaillel, lehet bele írni, rajzolni, képet tenni... Mióta Catch szar ezt használom.
Na de lássuk mit gányolt össze a Microsoft.
2 perc elég is volt, ez lassu és keveset tud. GNotes for president! -
negyedes
addikt
Legalabb valahogy kinez.

-
Graphics
Jómunkásember
Nagyon cseles
, ráviszik az embert a WP7 útjára 
-
ng0ofy
KORREKTOR
A mobilnter cég már egy ideje foglalkozik a onenote portolásával mindenféle mobilokra.
Utoljára májusban próbálgattam androidon megcsinálni, hogy szinkronizáljon rendesen, működjön, stb. de nem sikerült gördülékenyen működőt alkotni a mobilnoteres srácoknak, végre van rendes megoldás, remélem ez jó lesz.
-
phonefan
tag
jóötlet, az eredeti android notes úgyis gagyi
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest