- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
hi!
Microsoft OneNote-ban bel lehet valahogy állítani vmi emélkeztetőt? Pédául egy találkozóm lesz egy adott nap és előtte 2 nappal figyelmzetessen valami hangüzenettel ilyesmi... nem igen találtam ilyen opciót pedig ahogy olvasgattam mindenki ajnározza, hogy mekkora profi a program kétlem, hogy egy ilyen alapvető funkció hiányzik belőle, valószínűleg elkerülte a figyelmemet valami...
tx
-
djmorphy
tag
Tényleg nem nagy jegyzetelő tudása van. De mint pl nekem is a Windows-on erre a célre a One Note-ot használom és így minden jegyzetem abba van. Így abban reménykedem hogy valahogy le tudja kezelni a már elkészített jegyzeteket és csak én bénázok. Ezzel meg csak simán gyors jegyzetelek és majd utána finomítok rajta Windows alatt.
Én legalábbis erre használom/használnám -
aljuzer45
csendes tag
Hm esmét ki-mit mire használ? van értelme?, Nos telefon az 1-sö sorban ere célra kiválon legyen használhato,átalag//normális/ felhasználo viszont nem villogo,ezt várja el.
-
djmorphy
tag
Hali!
Abban tudnátok segíteni, hogy a már meglévő jegyzeteimet hova kell másolnom, hogy a PDA-ról lássam?
Amit újat létrehozok a PDA-n azt látom tökéletesen. -
HardRic
addikt
Jegyzetelésre a GNotesnál jobb nem kell, szinkronizál Gmaillel, lehet bele írni, rajzolni, képet tenni... Mióta Catch szar ezt használom.
Na de lássuk mit gányolt össze a Microsoft.
2 perc elég is volt, ez lassu és keveset tud. GNotes for president! -
negyedes
addikt
Legalabb valahogy kinez.
-
Graphics
Jómunkásember
Nagyon cseles
, ráviszik az embert a WP7 útjára
-
ng0ofy
KORREKTOR
A mobilnter cég már egy ideje foglalkozik a onenote portolásával mindenféle mobilokra.
Utoljára májusban próbálgattam androidon megcsinálni, hogy szinkronizáljon rendesen, működjön, stb. de nem sikerült gördülékenyen működőt alkotni a mobilnoteres srácoknak, végre van rendes megoldás, remélem ez jó lesz.
-
phonefan
tag
jóötlet, az eredeti android notes úgyis gagyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- 1 dollárért kapja az USA kormánya a legjobb AI-chatbotokat
- Honda topik
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Azonnali fotós kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest