- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
hi!
Microsoft OneNote-ban bel lehet valahogy állítani vmi emélkeztetőt? Pédául egy találkozóm lesz egy adott nap és előtte 2 nappal figyelmzetessen valami hangüzenettel ilyesmi... nem igen találtam ilyen opciót pedig ahogy olvasgattam mindenki ajnározza, hogy mekkora profi a program kétlem, hogy egy ilyen alapvető funkció hiányzik belőle, valószínűleg elkerülte a figyelmemet valami...
tx
-
djmorphy
tag
Tényleg nem nagy jegyzetelő tudása van. De mint pl nekem is a Windows-on erre a célre a One Note-ot használom és így minden jegyzetem abba van. Így abban reménykedem hogy valahogy le tudja kezelni a már elkészített jegyzeteket és csak én bénázok. Ezzel meg csak simán gyors jegyzetelek és majd utána finomítok rajta Windows alatt.
Én legalábbis erre használom/használnám -
aljuzer45
csendes tag
Hm esmét ki-mit mire használ? van értelme?, Nos telefon az 1-sö sorban ere célra kiválon legyen használhato,átalag//normális/ felhasználo viszont nem villogo,ezt várja el.
-
djmorphy
tag
Hali!
Abban tudnátok segíteni, hogy a már meglévő jegyzeteimet hova kell másolnom, hogy a PDA-ról lássam?
Amit újat létrehozok a PDA-n azt látom tökéletesen. -
HardRic
addikt
Jegyzetelésre a GNotesnál jobb nem kell, szinkronizál Gmaillel, lehet bele írni, rajzolni, képet tenni... Mióta Catch szar ezt használom.
Na de lássuk mit gányolt össze a Microsoft.
2 perc elég is volt, ez lassu és keveset tud. GNotes for president! -
negyedes
addikt
Legalabb valahogy kinez.
-
Nagyon cseles
, ráviszik az embert a WP7 útjára
-
ng0ofy
KORREKTOR
A mobilnter cég már egy ideje foglalkozik a onenote portolásával mindenféle mobilokra.
Utoljára májusban próbálgattam androidon megcsinálni, hogy szinkronizáljon rendesen, működjön, stb. de nem sikerült gördülékenyen működőt alkotni a mobilnoteres srácoknak, végre van rendes megoldás, remélem ez jó lesz.
-
phonefan
tag
jóötlet, az eredeti android notes úgyis gagyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest