- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
b4zsi-
őstag
Attól mert valaki IOS-t használ lehet, hogy az officet kedveli és előszeretettel használná Ipadon/Iphone-on mert már ismeri asztali Pcről...
-
Politikailag korrekt megfogalmazás:
Mivel jelenleg a Windows 8 alapú táblagépek szoftverének fejlesztésén dolgoznak, amit az iPad-ek fő konkurensének - mi több, legyőzőjének - szánják, meglepő számomra, hogy a domináns gépre is fejlesztenek office szoftvert, mivel ez lehetne az egyik fő ütőkártyájuk az iOS ellenében.
Mindemellett persze értem ,hogy üzletileg bevételt jelent a nagy piacra fejlesztés, de vajon megéri-e... majd idővel kiderül. Tudom, hogy nincs még végleges W8, persze már kipróbálható állapotban van, ami egy kicsit előbbre jár a nagyközönség számára, mint az iOS-re az office csomag, mivel a hír még csak a "valamikor a jövő év során" történő megjelenésről ír.
-
Kedves Keldor papa és Jhonny6: szerintetek mi volt a hozzászólásom lényege, miről szólt, mit akarhattam közölni?
Ugye tovább tudtok lépni a lényegtelen dolgokon, hogy a mondanivalót is kihámozzátok.
De ha nem, semmi gond.
-
llaszlo
veterán
Lehet rosszul tudom, de mintha a gépen telepítve lett volna az iWork akkori verziója amit lehetett használni. Meg trial verziós MS office is volt rajta, azt gyorsan lezúztam.
Már rég volt. Igaz az iWork-öt sem nagyon használtam.
Egyáltalán nem meglepő ez a lépés elég komoly piacot képviselnek. A wines tabokra meg még elég sokat kell várni és ezen a piacon fél év is sok, nemhogy majdnem egy év. Ennyi idő alatt komoly bevételt produkálhat, hogy ha sokan megveszik.
-
montyx
aktív tag
Igazából annyira nem meglepő, mert utoljára, mikor macen láttam az office-t, akkor eléggé primitív volt a Windowsoshoz képest.
Mivel maga a MacOS nem jelent fenyegetést a Windows számára, így oda is kiadták. A win8-cal hasonló lesz a szitu. Az nem tab szoftver lesz elsősorban, hanem pc. -
pingwin011
aktív tag
Amíg van DocToGo, meg számtalan más lehetőség, addig ez annyira nem tud meghatni, szóval én annyira nem lennék elájulva, ha jönne Androidra is, és ha birtokolnék valamilyen i cuccot, akkor sem tudna. Nem tudom elképzelni, hogy bármiben is hatékonyabb lehetne mondjuk a DocToGonál.
-
hemaka
nagyúr
Ha mac-re már van, ios-ra miért ne lehetne?
-
Azért meglepő számomra, mert most akarnak jönni a W8 tabletekkel, amelyek esetén az egyik fő ütőkártyájuk épp az office szoftverek használati lehetősége lenne, azaz ha office-t akarsz, vegyél W8-as tabletet.
-
Az a paintskill azért odabasz
-
hjanos1
senior tag
És Androidra nem jön?
Az sem egy népszerűtlen platform. -
hackeeeee
Jómunkásember
Mac-re is van/lesz office, tudtommal tán az office 2011, vagy miszösz, szal, annyira nem meglepő lépés.
(#5) Domxc: Olvasnivaló.
-
Fr3eWar
őstag
Nagyon gagyi az a kép. Mintha én raktam volna oda mspaint-ben..
-
Ez elég egyértelmű jele az iOS térnyerésének
Ilyen lépést nem gondoltam volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged