Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz
#16820480 #50 üzenetére
LO 3.5
"annyi office alkalmazás van, hogy csak na"
ahelyett, h lenne 1 vagy 2, de az maximálisan és tényleg ki tudná váltani az MSO-t. amíg ennyire széttagozott az egész open-source, addig nem teljesen értem, hogy miért gondolják, hogy valamelyik is tényleges konkurenciát tud jelenteni.
-
anulu
félisten
"Az meg a másik, hogy a LO minőségét állandóan az alapján akarják sokan megítélni, hogy egy word/excel által készített fájlt hogyan jelenít meg."
miért? mi más alapján? tekintve, hogy úgy hírdetik, hogy teljesen ki lehet váltani vele a fizetős MSO-t, ezek alapján 100%-ig elvárná az ember, hogy úgy nyissa meg a nem LO-val készített dokumentumokat is, ahogyan azt eredetileg elkészítették.
érthető persze, csak nem elfogadható. vagy akkor ne zengjék mindenhol, hogy mindenhol ki lehet váltani vele az MSO-t.
-
anulu
félisten
"Röviden? Nem"
akkor viszont ismét nem tudom elhagyni a kettős mérce kérdését... elméletileg a szabályok mindenkire ugyanannyira kell(ene) vonatkozzanak. ha a zalternatív böngésző / irodai csomag / media player / akármi nem tud magától részesedést szerezni, akkor megy a versenyfelügyelethez, hogy "brühűűű, képtelen vagyok használhatót csinálni, és elnyomnaaaaak!". az MS sem megy sírni sehova, hogy a Chrome és az FF megelőzte a browserek piacán. próbál fejleszteni és valami jobbat kihozni az IE10-zel.
-
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
"a konkurenciánál ezt prémium áron kínálnák"
valahol láttál már árat? én nem. addíg puszta találgatás, főleg ha a fenti találgatások (read-only) igaz.
"Nemrég azt olvastam, hogy az EU mégiscsak felfigyelt a böngiproblémára, és érdeklődve várja a fejleményeket."
majd 1-2 év múlva, miután kijött a platform, akkor lehet reális képet kapni arról, hogy hogyan is állnak a piaci erőviszonyok.
jó lenne már végre hagyni legalább egy picit, hogy a piac szabályozza magát, ill a felhasználók döntsék el, hogy mit akarnak. ha valakinek nem fog tetszeni, h várhatóan 5-700 USD-be fog kerülni egy W8 tablet, az nem veszi meg. nem kap Office-t, használjon nyílt kódú akármit. ha neki az tetszik.
lehet velem nem egyet érteni ofc, de nekem ez a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest