Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iGO Primo
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
Szerintem csak szimplán nagy a szórás a hátlapoknál.
Mert ugye a promóterek és a többiek elenyésző hányadát kapták annak, amit később megvettek a vásárlók.
Figyelembe véve, hogy nem minden felhasználónál jelentkezik a probléma ezt az elképzelést erősíti meg.
Lehet hogy hasonló a megoszlása a recsegő hátlapoknak de a kisebb darabszám miatt kevesebb demo készüléket érintett a dolog. A promóter meg nyílvánvaló okokból nem fogja ropogtatni a telefont.
Nincs itt kérem semmi összeesküvés...Az én 950-em is recseg... ha a kollégám nekifeszül. Nekem az azt megelőző egy hétben meg se nyikkant. Ha akarom nyöszörög, ha akarom nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új Xiaomi 14T Pro 512/12GB Titan Black
- Új Xiaomi 14T 256/12GB Lemon Green
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest