- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Meg mondaná nekem valaki hozzá értő, hogy ő hogy telepítette fel az androidot a lumia 950re? Valami exefájlól ír, de azt már nem mutatja meghogy hogyan.
[link] A választ előre is köszi! -
Marcsello31
őstag
válasz
Marcsello31 #7448 üzenetére
Sikerült megjavítanom a telefont, vissza rakni azokat a fájlokat amik hiányoztak, egy részét az xda fórumon, más részét egy itt lakó embertől, újra van product kódja a telefonak, újra használható! És ami legjobb, elfut rajta windows11 2perces bootolási idővel.
Szóval a látszólag halott telefon nem halott telefon... -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Aki tud az segíthetne nekem, elő szedtem egy régi lumia950 xl telefont, gondoltam hogy úja élesztem, bekapcsolni bekapcsol, betölt szépen a win10 mobile, de, állandóan repülőgép üzemmódban van és nem engedi fel a hálózatra a sim kártyát, pedig független.
Megnéztem egy programmal hogy mi lehet a gond és meg találtam, a telefonnak nincs product kódja, mármint magában a rendszerben. Alaphasználatokra jó a telefon, internetezni játszani arra jó. De mint telefon már nem, a telefon sértetlen, épp, karcolás mentes.
Arra is gondoltam hogy valaki meg dobhatna egy backup.zippel a manual flasht megpróbáltam végig ment, de még így sem.
a telefonnak valami oknál fogva nincs felinstalált product kódja.
kép a hibáról:
[link]
Ha valaki megdobna egy backup.zippel, vagy valamilyen mentéssel szívesenfogadom, várom a segítséget itt vagy üziben, DE ha valakinek így is kell, akár el is adom,
Sok program flasht végig néztem már rajta sehogy nem akar rá mászni a product code.
HA van ötletetek azt megköszönném! Addig elfér a fiókban. Van másik telefonom.
CSak nem vágom hogy hova lett a product code.
Fel lehet azt írni házilag valahogy? A Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újabb fejlesztői videót kapott a Gothic Remake
- Milyen egeret válasszak?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest