- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ody7707
újonc
-
ody7707
újonc
Sziasztok! 950 vásárlása előtt állok, még annak ellenére is,hogy sok a hiba az itt olvasottak alapján sajna!
Egy 925-öst váltana amit 2 évig használtam, de lenne pár kérdésem amire nagyon megköszönném ha válaszolnátok ,akár többen is!
(ha már sokan kérdezték előttem akkor sorry!)
1. Számomra fontos lenne az FM rádió, és lehetőleg gyárilag és nem app-on. Tudom,h nem minden készüléken van,vagy lehet telepíteni. Ha esetleg tudtok konkrét értékesítési helyet,h honnan rendeljek mert pl. az általuk forgalmazottban van, azt is köszi!
2. Szokásos kérdés aksi idő, mondjuk ha már az új frissítések megvannak,és felesleges dolgokat kilőttem stb...Esetleg szívesen veszek 1-2 hasznos spórolási tanácsot is!
(normál,játék és videó mentes használatnál)
3. A gyári hátlap állítólag gagyi és gyenge, de ez tényleg használhatatlan és cserélni kell? Vagy azért 1 darabig bírja normál körülmények között.
4. Honnan érdemes rendelni,ahol a garit is betartják,vagy egyáltalán hova fordulhatok ha baj van a telóval? Régi Nokia szervizek,már ha vannak még, vagy egyből vissza a boltnak?
Köszi szépen mindenkinek aki időt szán a válaszra! Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged