Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
A családban épp van egy fehér Samsung A3-as. Tényleg szép telefon, de pl szerintem ebben az árkategóriában a qhd kijelző kicsit gáz.Plusz a kerete lehet hogy fém, viszont az éléről 2 hónap után gyönyörűen pattogzik le a króm festés. Ettől még jó kis telefon, a mérete is nagyon kellemes.
-
scbb
tag
Amelyik mobil app nem fér bele 1 giga ramba, azt érdemben 1,5 gigán sem fogod futtatni. ( nem tudom ,hogy egyáltalán létezik-e ilyen app). Szerintem ideje lenne elengedned ezt a topikot, mert láthatóan nem vagy meggyőzhető a telefon használhatóságáról és te nyilván nem fogod tudni meggyőzni azokat, akik napi szinten használják és elégedettek a telefonjukkal. Maximum elbizonytalaníthatsz pár kétkedőt a légbőlkapott állításaiddal, de az meg nem a korrekt velük szemben.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Utoljára írok neked...
Ha bemásolod, hogy azt írtam gyorsabb az a3-nal a 212, akkor megkövetlek, de hagyd abba, hogy folyamatosan olyat hozol fel, amiről szó sem volt.Amit én írtam, annyi volt, hogy ez a soc W10 alatt baromi gyorsan dolgozik
De mivel az 5 éves kislányom is megértette már volna, ezért elég volt belőled.Inkább azon gondolkozz el, hogy az itt lévő tulajok, miért nem mennek az a3 topikba verni a nyálukat.
Szerencsétlen...
-
zolya1973
aktív tag
Figyelgetem pár napja az írásaidat de már lassan kezd unalmassá válni.Ez a topic nem erre való szerintem.Egyáltalán volt már 650-en a kezedben vagy próbálgattad pár napot?Sajnos nem fog jól esni amit írok de tényleg jól sikerült készülékről van szó.Én is ezt használom már több mint egy hete és lehet meglepő amit írok de tényleg jó!Amúgy a családban van Samu j5 meg A5(2016) és tudok viszonyítani.Nincs köztük olyan nagy sebesség különbség pl.Kinek a droid kinek a wp.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Pontosan ilyen óvodás választ vártam. Ahol véded majd a készüléked, direkt emiatt hoztam fel és szépen bele is másztál.
Hogy nem fém azt beleámolttad a hsz-be? Azt írtam szappantartó forma.Az android meg másképp működik, mint a w10, hiába az erősebb cpu.
De ha ilyeneket kell írnom, akkor neked még annyi lövésed sincs az egészről, mint eddig gondoltam.
Nulla...semmi...facepalm... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az a szerencse, hogy vagy Te...
Aki megmondja a frankót egy olyan készülékről, amit eddig képen látott, amit eddig szövegben olvasott, akinél a WP szóba sem jöhet egy játék miatt, akinél az számít, hogy komolyabb játéknál már észrevehető szaggatást kell(ene) itt tapasztalni.
Márpedig ez "szar soc", ami nyers teszteken is erősebb, mint a 640, olyan gyorsan pörgeti ezt a gyönyörű formával megáldott készüléket, amilyet az aláírásodban lévő android rendszerű és szappantartóval formával megáldott készüléked, akkor sem tudna produkálni, több megnyitott alkalmazással, ha kihúzzák a seggén a nyelvét.Én nem szoktam védeni egy hardvert sem, amit birtoklok (a PH felhasználók többsége ilyen, ami van az a szent), sok topikban kiutáltak azért, mert a készülékeim szarságait le mertem írni (Note 4, s6 edge note 5 etc..), persze úgy, hogy HASZNÁLTAM is ezeket! De, amiket te itt a "nagyvilágba ordítasz", az már egyszerűen nonszensz!
Tehát hülyeségeket és légből kapott, főleg 650-es készüléken gondolkodók miatt, félre tájékoztató infókat, ne osztogass már a jövőben, mert semmi alapja nincs!Ez is megkapná a magáét és meg is kapja, amint belefutok valami olyan szarságba, ami kihoz a sodromból, de pár megnyitott applikáció, ami rögtön ki is lépett, még nem találkoztam. Az pedig amiatt volt, mert nem frissítettem le az áruházban rögtön az elején az applikációkat, amit az idióta MS még nem csinált meg úgy, hogy jelezzen is W10 alatt, ha van elérhető update valamelyik szoftverre. Vagyis a 650, egyelőre gyorsan és nagyon stabilan teszi a dolgát a 164-es build alatt.
Ráadásul, 2 napig simán elmegy úgy, hogy non stop wifi, bt, szinkronizálás minden megy, közepes használat mellett sok applikációval megnyitva a háttérben.. Nálam, ez jelenti a megbízható (és gyors) működést, nem az, hogy egy játék mikor szaggat be, mert aki ilyet vesz, az nem játszani fog rajta, vagy legalábbis nem szuper grafikával megáldott, hardverigényes baromságokat fog futtatni rajta. Ha meg olyanra van szüksége, akkor ez nem az a telefon, amit keres, hozzátéve, ha már itt tartunk, ami a 640-nél több, mint a dupláját dobja 3D-ben, mert nyilván ahhoz kell hasonlítani, azt váltotta, ha már a hardver szóba került. [link]A fent leírtak alapján, megkérdezem, hogy mit keresel még mindig ebben a topikban, persze abban az értelemben, hogy fizikai (650 készülék) és szakmai (WP (WM) 10 OS) totális ismeretség hiánya nélkül osztod továbbra is a világmegváltó hülyeségeket?
-
scbb
tag
60 körül nyitott az, de a jó szolgáltatói árazással beesett 50 alá. 1gb-al sajnos nem lehet az androidot értelmesen használni, az kb olyan mint wp-n az 512. Elfutni elfut, de hogy chrome, facebook, messenger között újratöltögetés és várakozás nélkül nem váltogattál, maximum egy majdnem frissen húzott rendszerrel az szinte teljesen biztos. Használtam hasonló kategóriájú telefont.
Csongi: Nyitóárról beszéltünk. Úgy is van 50k alatt nyitó lumia 550 szinten használható telefon?Szerintem félreértetek mert én nagyon szeretem az android szabadságát, de olcsó (gyenge vas) telefonon egyszerűen használhatatlan pontosan a szabadság és az ebből fakadó optimalizálatlanság miatt.
-
FoLey-v
addikt
Bármit mondasz maga az android rendszer egy optimalizálatlan alsó-közép kategóriában meg főleg érezni rajta,igen én láttam ACE 4-et haveromnál és egy idő után elkezdett már köhögni és nem friss model volt a boltból. Akinek stabil oprendszer kell az vegyen Iphone-t IOS oprendszer-el.
-
scbb
tag
Ne haragudj, de nem hiszem el, hogy Magyarországon hivatalos forrásból gyártói garanciával vett androidos telefon, aminek a megjelenéskori ára bruttó 45e forint, jobban és gördülékenyebben használható, mint a lumia 550.
Én nem vagyok wp hittérítő, sőt nekem is volt sok gondom a rendszerrel, de azért a tények makacs dolgok. És a Lumia 650-et is nem értem milyen alapon mondják túlárazottnak, amikor a szolgáltatói árazásának köszönhetően LG Leonokkal kell versenyeznie...Több készülék használata után mondom, hogy az android a magyarországon hivatalos szervízháttérrel elérhető telefonok árazását tekintve 100e Ft feletti megjelenési árú telefonokon már veri wp élményt, alatta nem. És ez magánvélemény nem hittérítés.
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Igen, nem te hoztad fel ezt a baromságot, de ne is folytasd már, ha lehet, mert a telefonról szeretnénk itt végre diskurálni (főleg, akik birtokolják), nem pedig arról, hogy kinek, miért nem jön be a WP. Rengeteget szidom én is őket, nem ez az egyetlen telefon(om) a családban, de egyelőre a készülék megvett kilóra a formájával.
Pörgős a rendszer alatta, amit kell azt gyorsan teszi, egyelőre teljesen pozitív nálam, holott 950 XL és az S7 mellett most ott van ez is. Lehetne benne sokkal brutálisabb hardver, vagy gyengébb, akkor is megvettem volna, mert az MM-ben, mikor kézbe vettem, egyszerűen lekenyerezett a szépségével, és qrvára nem érdekelt, hogy emiatt 75 ezret kellett leszurkolni.
-
scbb
tag
Az utolsó igen, de te keverted bele a lexust az üzleti vonalba. Felsovezetoktol es a szlovak rokkantaktol eltekintve szerintem kb 0 darab lexus fut céges autóként. Jobb lett volna céges laptopokkal példálózni, egy általános ceges laptopban kb dedikált vga sincs es megsem 80k-ba kerülnek. Mas felhasznalas, mas igények. Értem, hogy draga telefonnak tartod ez valószínűleg azért van, mert amik ennek a telefonnak az erenyei azok neked nem fontosak. 30 k körüli céges flottas aron szolgaltatotol ilyen premium megjelenesu megbízható, a céges kornyezetbe szoftveresen illő telefon egyszerűen nincs a piacon. Ettől függetlenül megértem ha valakinek nem tetszik, nem ilyen lumiat vártak. A verpistikkel meg nem foglalkozok.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Még hányszor kell leírni, hogy ez üzleti telefonnak készült, nem játszani! Habár 3D-ben is erősebb, mint a 640.
Nincs WP-re ez a játék, nincs szükséged WP-re, szóba sem jöhet, de osztod folyamat, hogy ezt vast kiröhögik.
A készüléken egy igen pörgős rendszer van, gyorsabb, mint a 640-en a w10, és én, nem csak a vakvilágba beszélek, mert használom is ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest