- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Messenger facebook által kivonva már kb 2017-18 óta nincs, a bolt kihalóban...
-
Ace Ventura
addikt
Én az Edigitalt nem ajánlom, engem is szívattak meg hibás termékkel, amit aznap jeleztem, 10 perccel azután, hogy a futár átadta. Azt mondták nálam ment tönkre.... nem érdekelte őket a 3 napos pénz visszafizetési garancia sem, mert szerintük általam tönkretett hibás terméket akartam nekik visszaadni.
Szemétláda cég, ezt már több fórumon is olvastam. -
WindyJoe
aktív tag
Eleve ott kezdődik a bibi, hogy ha 3 napon belül viszed vissza, indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, vagy kérhetsz cserekészüléket.
Azzal rontottad el, hogy belementél abba, hogy szervizeljék, holott akár a pénzedet is kérhetted volna vissza. ehhez képest nekik jobb lett volna, ha csak másik készüléket adnak. Fogyasztóvédelmet kellett volna megpendíteni nekik és akkor nem szórakoznak a kamu szervizzel.
Így is megemlítheted nekik a fogyasztóvédelmet, hogy cseréljék ki a telefont, mert eleve nem is küldhetik nem hivatalos szervizbe másrészt cserét kértél nem javítást vagy bevizsgálást még a vásárlás napján. Az a baj, hogy sárba tiporják az eladók az ember fogyasztóvédelmi jogait. Ennek az az oka, hogy az eladó sem tudja a jogokat, csak azt tudja, amit a főnöke megszab neki. Pl egy kínai boltban 1. számú alaptétel, hogy: "Pénzt vissza nem adunk." Tapasztaltam... aztán mikor elkezdtem beírni a vásárlók könyvébe, mindjárt máshogy álltak hozzá a dologhoz.
Ha nem hajlandóak kicserélni, akkor fogod minden papírodat, kérsz a nokia szervizből is egy igazolást, hogy akkor volt ott először a telefonod, mikor te bevitted és elbattyogsz a fogyasztóvédelemhez. Aztán valószínű békéltető testülethez küldenek tovább, azok kiértesítik az eladót, hogy jogszabályilag járjon el és cserélje ki a készüléket és ha ennek ellenére sem hajlandóak kicserélni, akkor per lesz belőle, amiben a békéltető testület téged képvisel.
Ezt sztem az üzletvezető is tudja, ezért elég ha visszaviszed a telefont és megemlíted neki a fogyasztóvédelmet meg a békéltető testületet.
Ennyi. -
ToniSoprano
addikt
Nekem is karcos lett volna biztos, de én véletlenül kulcs mellé tettem a zsebembe, így csak a fólia lett kicsit karcos. Tapasztalatom szerint ez a legjobb fólia, ha jól felrakod alig látszik csak közelről tényleg ultra clear, nem érzem, hogy sötétített volna: [link]
Ha veszel mellé egy ultr a vékony 0,3 mm-es szilokon tokot, védve lesz, nem fog csúszkálni a kezedben nyáron sem, amikor izzad, szóval könnyebb lesz egy kézzel használni. Én elsősorban e miatt teszek rá szilikon tokot, mert sokkal jobban használható, sajnos nem gumírozott a hátlap, pedig mivel cserélhető simán megoldhatnák hogy csinálnak ilyet is, gyárilag ehelyet van gyári MS szilikon tok hozzá
.
Akit érdekel a 640 LTE-s változat az Office Depotban 52 ezer Ft, ugyanitt van XL-ből is LTE-s 76-ért, 2 év garival, gondolom gyári, de rá kell kérdezni: [link]
-
ToniSoprano
addikt
Tegnap a Auchanban megnéztem, megfogdostam a 640 XL-t tényleg elsőre eléggé nagynak tűnt, de valahogy nagyon jól megcsinálták, kiegyensúlyozott a súlyarány, könnyűnek tűnik jó a fogása.
Hibába nagyobb mint a Note 4, vagy Iphone 6 plus valahogy sokkal könnyebb, kényelmesebb volt fogni, kicsit el is gondolkoztatott, mondjuk telefonálni vele kicsit már érdekes kategória határeset.Végülis lehet ennek a kategóriának is van létjogosultsága, nem is használhatatlan, kényelmetlen ez a méret, mint korábban gondoltam. Nekem ebben a méretben a 640 XL egyszerű formavilága jön be szerintem ehhez a mérethez a fekete illik, nekem az Iphone 6 plus kicsit bazárinak tűnik főleg a aranyozott színvilággal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- OLED monitor topik
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest