- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Rey
aktív tag
válasz
Tothikav #986 üzenetére
A blue toothról meg annyit, hogy múltkor bent cégnél egyik kolléga szenvedett egy bluetoothos egérrel mert nem látta a laptop. Aztán kolléga próbálta a Sony Xperia Z5 compactal az sem látta. Másik kolléga a Nexus 5x one al az sem látta. Az én kis 550 em meg azonnal megtalálta és csatlakozott is. Többször egymás után is újra csatlakozott hiba nélkül
A wifivel soha nem volt probléma még. Azonnal csatlakozik és nem szakad meg a kapcsolat. -
Pacee87
aktív tag
válasz
Tothikav #986 üzenetére
Ugyan még nem válaszoltál az előző kérdésemre, de annyival még ki tudnám egészíteni a korábbi javaslataimat Bluetooth ügyben, hogy lehetséges, hogy magát a kihangosítót kéne frissíteni (fw)!
Nekem a gyári kihangosító firmware frissítése már W10 bétánál helyretette a dolgokat! (BB10 úgy sem lett jó, részben azért is kellett mennie...)
Spityu27: Szerintem is érdemes lehet váltanod, visszanézegetve a BBZ10 topikba látom, hogy egyre több szolgáltatást kapcsolgatnak le, viszont azt azért tartsd fejben, hogy a Z10 egy idősödő prémium készülék, az 550 meg budget kategória! Igaz én 950-re váltottam, de csak rendszer szinten nézve is azt mondom, hogy nem bántam meg! December óta meg elég sokat fejlődött már a rendszer!
-
-
dunc
nagyúr
válasz
Tothikav #988 üzenetére
Igen az android elkényeztet! Androidról váltottam imádom a zöld robotot, de most egy egyszerű telefont akartam, meguntam, hogy mindig mindent állítok ha kell, ha nem! Tény a telefon nem nagy szám, de ez a belépő színt, viszont ahhoz képest nagyon jó! ( a 640 xl nézd meg élőbe, bár szoftveres oldala ez marad kb)
Én szeretem ezt a telefont, mer : a 4.7 pont kezelhető méret, kényelmes, a hanghívás, kihangosítás minősége pazar, a kijelző nekem megfelel szerintem nem csúnya, a GPS baromi gyors, pontos, az ingyenes gyári szoftver, sok komolyabb fizetős navigációt meggyaláz.A lényeg az elmúlt három napba szépen kiismertem a készüléket, és saját igényeimnek megfelelően beállítottam, nálam 10/8 pont.
-
confuser
senior tag
válasz
Tothikav #986 üzenetére
mert a WP-nak állitólag sokkal stabilabb, jobban bírja az akkuja, stb
Igen, a WP stabilabb, csak nem WP-t futtató telefont vettél, de amúgy ja.
Polárszűrős napszemüvegben az álló telefon kijelzőjéből semmit nem látni.
Ez minden rendszeren így van, hogy az alsó kategória gané kijelzőt kap.
Az egyetlen keresőmotor a Bing
Beállítható más keresőmotor is, csak előbb meg kell látogatni a kereső https honlapját.
Hirdetni meg szigorúan tilos a fórumon. De amúgy a többi része a hszednek stimmel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Death Stranding (PC)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- MSI CYBORG 15 A13V
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest