- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
OgreImre
senior tag
Anyukámnak rendeltem ilyet ajándékba. Bement egy Telekom üzletbe SIM-et cseréltetni (független telefont kap), nincs nano SIM, elfogyott...
felkészültek az ünnepi rohamra...egy nagy agglomerációs városban.
Ma átvettem a készüléket, már kb 4 órája appokat frissít az Áruházból, de mintha képernyőzárt állapotban nem menne olyan gyorsan a frissítés mint nyitva. Nekem tetszik, a képernyő fényerősség jó (persze nincs hétágra sütő nap éppen), de látszik, hogy nem IPS, fakulnak a színek oldalról hamar. Nekem iPhone 4S van, azzal tudtam hasonlítani.
Jó összeszerelési minőség, de ezek a műanyag sarkok sérülékenyek, főleg olyan embereknél (pl anyukám) akinek az előző telefonja kb fele ekkora flip phone volt, és nem szokták meg ezt a nagyságot. Egy tokkal mindenképpen ki fogom egészíteni az ajándékot. -
mike1334
veterán
Az eladókról annyit, hogy ma az mm-ben egy csajnak épp azt magyarázta az egyik, hogy nem fontos a 4g, mert még nem sok helyen van (ez igaz is). Csak azt nem tette hozzá, hogy a 3g-t már nem fejlesztik, és ha hosszabb távra tervez, vagz olzan helzen lakik, ahol gyenge a 3g, akkor jobban jár a 4g-vel..
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged