- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThePatriot
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Gondoltam felnézek ide és rákérdezek, hogy javult-e valamit a WIN10 az 535-ön, de ahogy látom nem valami fényes a helyzet...
Én nagyjából 8 hónappal ezelőtt álltam vissza a "fapados" 8.1-re, mert elegem lett az akkumulátor félnapos üzemidejéből, a pontatlan, bugos kamerából, és még sorolhatnám.
Nekem stabilitás kellett, de akkor a WIN10 minden volt, csak nem stabil (535-ön persze).Meg aztán a klasszikus 8.1-es MS kamera appok is hiányoztak nagyon.
KÉPERNYŐ PROBLÉMÁRA ESETLEGES MEGOLDÁS
- nálam is gyakran jelentkezett a túlérzékenység, önmagától való gépelés, ugrálás és a többi.
Én vettem rá egy üvegfóliát és láss csodát, azóta minden rendben van, nem ugrál, nem érzékeny, tökéletes az érintés.
Szóval egy ilyen üvegfólia talán megoldást jelenthet néhány embernek. -
ThePatriot
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném visszarakni a 8.1-et ugyanis 10-el iszonyatosan merül, ill. a kamera se kóser és a többi.A kérdésem: Érdemes hard resetet csinálnom mielőtt visszaállítom a szoftvert?
És Win10en hol van pontosan a visszaállítás lehetősége? Mert kerestem, de nem tálaltam sehol.A válaszokat előre is köszönöm!
-
ThePatriot
csendes tag
Sziasztok!
Megfigyeltem, hogy a képernyő akkor "őrül meg" és ugrál össze-vissza, ha a display túl zsíros, ujjlenyomatos. Valahogy mintha hibásan érzékelné, vagy nem tudom mi a baja... A megoldásom ilyenkorra a képernyő tisztítása, ami általában beválik.Többen írták itt anno, hogy fóliával sikerült kiküszöbölni az efféle hibákat. Szerintetek érdemes beszerezni egy screen-shield féle fóliát? A cél egyértelműen az lenne, hogy megszűnjenek az ujjlenyomat és kosz okozta érintő problémák.
Illetve még annyit kérdeznek, hogy mennyit érdemes rászánni egy ilyen fóliára? E-bay-en láttam 1-2 centér, de az valahogy nekem nagyon gyanús
Köszönöm előre is!
-
ThePatriot
csendes tag
Sziasztok!
Egy elég általános kérdésem lenne, de mivel Lumiával történt... ill. nagyon hülye kérdés lesz, de a mobiloknak ezen a terén nem igazán vagyok otthon
Szóval ma kicsúszott a kezemből tokostul együtt és a járdán 3 részre "szakadt".
Az akkumulátor alsó sarkain lejött a festék, meg egy nagyon picit mintha behorpadt volna.
Visszaraktam, működik rendesen a telo, de valamiért mégis tartok egy kicsit tőle; ha tölteni fogom, nem lesz semmi baja? (netán felrobban vagy valami...
)
Gondoltam bemegyek egy gsm shop-ba tanácsot kérni, de ott lehet félreinformálnak, hogy inkább vegyek újat.
Köszönöm előre is!
-
ThePatriot
csendes tag
Sziasztok!
Rég olvastam már a hivatalos híreket, szóval azt szeretném kérdezni, hogy a hivatalos WP10 mikor jelenik meg kb.?Illetve aki feltette, az tapasztalt-e változást a képernyő hibát ill. a zenelejátszót illetően (a hangminőségre gondolok, bár erre kicsi az esély gondolom).
-
ThePatriot
csendes tag
Értem, köszi a véleményeket. Hamarosan benevezek egy ilyen lapátra én is
Ugyanakkor a kijelzőproblémához egy érdekes info; ezt a hozzászólást az árukeresőn olvastam az imént:"Nem bántam meg. Alternatívája a Xiaomi Redmi 1s volt, végül a Lumia mellett döntöttem a hosszabb üzemidő és a Win 8. 1 jobb optimalizáltsága miatt.
Előnyök
Kiváló ár-érték arány, jó kamera, stabil Wifi és 3G, jövőbeni frissítések. Akadásnak, fagyásnak nyoma sincs. Az akksi röhögve bír 2 napot átlagos használat mellett.
Hátrányok
Talán egy picit érzékenyebb a kijelzője, mint egy átlag Androidos telónak, de meg lehet szokni."Egyébként én magam is szemezgettem a Xiaomival, de végül anyagi okok miatt (is) inkább a Lumiát választom. Régi álmom, egy - számomra - normális(vakus, 1GB RAM-os) WP telefon, elérhető áron.
Így a végére egy kérdés: Mennyire éri meg online webshopból rendelni? Gondolok itt a garanciára, tehát ha neadjisten' rossz lenne a kijelzője, nem érzékelné az érintést, akkor azt kötelesek lennének kicserélni, ugye?
Természetesen nem noname üzlettől rendelném. -
ThePatriot
csendes tag
Sziasztok!
Már a megjelenés óta szemezgetek ezzel a telefonnal...egy gondom van csak vele, ez pedig a 480p-s videókészítés.
Jelenlegi androidos "csodám" ugyan 720p-s videót készít, de SD kártya híján(ugyanis nem bővíthető) nem sok hasznát veszem.
Természetesen nem természetfilmek készítésére használnám, inkább csak itt-ott videóznék vele pl. koncerten vagy otthon.
És még két kérdésem lenne:
-a kijelző minősége;
-a zenelejátszó minősége;
Tudom, ezek tucatkérdések, és hogy a zene minősége függ a fülestől is, de azért a telefon lejátszójának minősége sem utolsó.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest