Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gadgetfan_

senior tag

válasz Crucio #37 üzenetére

Persze, hogy alapvetően mindenkivel versenyben van, de az üzleti stratégiával, a reklámkampánnyal, és a célközönség kiválasztásával lehet a piacon úgy pozicionálni egy terméket, és ezzel "szabályozza", hogy ki az igazi ellenfél...

• Gadgetfan_

senior tag

Szerintem rosszul csinálják, hogy az Apple-t próbálják lenyomni, inkább az Android és főleg a Samsung lehetne nekik a megfelelő ellenfél, és tőlük lehetne lenyúlni vevőket. Az Apple már-már beérhetetlen, és aki eddig iPadet vett, az marad a platformnál jó eséllyel, és ő az újabb iPad-re vált majd...
    A Win8-as tableteknek az lesz a nagy előnye, hogy akik Windows felhasználók otthon, vagy a munkahelyen, és még nem vettek táblagépet, a Win8-as tabletek felé fordulhatnak, mivel azt a rendszert már jól ismerik.
    Annál is inkább az Androiddal szemben kéne fel venni a kesztyűt, mert szerintem az Android gyenge ezen a fronton, telefonokban nagyon jók és kellően elterjedtek már, de tablet vonalon gyengélkednek, nagyon széttagolt, töredezett a platform, nagy hardverigényes és drága gépeken fut csak megfelelően, de ott sem 100%-os, hiányzik az optimalizáltság, és nem nyújtja azt az egyszerű használhatóságot és felhasználói élményt mint mondjuk az iPad. Egy jól működő, könnyel használható, magas minőségű anyagból gyártott, optimalizált rendszerű 4:3 (szerintem ez tabletnek ez sokkal jobb képarány) táblagépekkel, sikeresen küzdhetnének a második helyért...

Új hozzászólás Aktív témák