- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
plau85
tag
Üdv. Eltelt egy kis idő, és érdekelne hogy a megjelenést követve milyenek a tapasztalatok a continuummal. Mit javítottak mire alkalmas jelenleg?
-
plau85
tag
válasz
bihariszabi #325 üzenetére
Gondoltam meglesem mégis hogy remekel a continuum. Erre ezt a veszekedést olvastam, ezért belestem a csodálatos Android fórumba is hogy mi ez a csodamasina amit annyira védtél, és lám mit találtam:
Asus padfone S fórum:
(#1025) bihariszabi válasza gps76 (#1024) üzenetére
"1. Az 5.0 frissítéssel megszünt a Bluetooth ID tag kijelzés
2. Az 5.0 frissítéssel a tabletben folyamatosan világít a led akkor is, ha nem töltöm.
3. A tabletben ha használtam a billentyűzet swypeot, akkor random szétugrott a billentyűzet 2 kezes módra és ezt nem lehetett kikapcsolni, csak ideiglenesen
4. A zenelejátszó frissítéssel eltűntek az albumborítók és bármit csináltam, nem jöttek vissza, miközben másik lejátszó hibátlanul mutatta
5. A fényképező néha nem mentette el a képeket
6. A fényérzékelő hangolás úgy szar, ahogy van, pedig teszt módban hibátlan (egyébként tegnap ettől durrant el az agyam és vettem új telefont)
7. Tabletben kihangosítva a zenét, néha fogta magát és hangszínt váltott ahogyan válogattam az alkalmazások között
8. A gyári csengőhangok és értesítések hangereje egy határ szar
9. A WW jelölésű telefon miert TW hardveres felszereltséggel bír?
Ezek mind szoftveres gondok.
És a sérelmek, amik ugyan nem gyári fícsörök, de éppenséggel lehettek volna azok:
1. Miért nem tudtak secure NFC-t bele tenni, hogy lehessen használni a mobilpénztárcát? Vagy ha már nem fér bele a költségvetésbe, akkor miért nem lehet odaírni a fő specofikációhoz, hogy nem tudja? Miért vásárlás után kell ezzel szembesülni?
2. Miért nem tud dupla koppintásos képernyő nyitást?
3. Miért nem tudja az alkalmazásokat ablakban futtatni? Ez lollipop feature.""Látom tényleg nem érted, hogy nem kell semmire a contínuum, ha egy rendszer meg van csinálva rendesen" - Ezek után nevettem egy jót és ismét eszembe jutott miért is hagytam a francba a droidot és lettem inkább WPs
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Könyvajánló
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EAFC 25
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest