Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
Oke, az igazsaghoz hozzatartozik az is, hogy a Surface-t nem aruljak minden piacon, a "kicsi" Surface nem eleg utos, a "nagy" Surface (a Pro) meg valoban hulla draga. Sz'al igen, mindegyikkel van valami gubanc, ami miatt kis hazankban nem tud elterjedni. Viszont, nem csak a Microsoft gyart x86 Windows tabletet. De hiaba gyart az Asus, HP, Dell, Lenovo (stb) is ilyesmit, megsem latok sehol, senkinel ilyet. Ha tabletet latok, valahogy sosem Windows fut rajta. Es ha magambol indulok ki -- amit itt sokan helytelenul csinalnak, de most csak a poen kedveert teszem en is megis ezt --, en sem vennék windowsos tabletet. En is iPadet vennék sajat reszre, vagy ha a droidos okoszisztema beszippantott volna, akkor androidosat. Mondom ezt ugy, hogy a munkam abszolut a Win32-hoz kot, es otthon is x86 Windows PC-t hasznalok. De egy tableten, adott esetben utkozben nem hianyozna semmi a Windowsbol. Web, email, youtube, egy-egy jopofa jatek, esetleg Skype meg Word + Excel "viewer", ennyi nekem eleg egy tableten. Van fejlesztoi celokra egy 10 colos, 1440p Win10-es tablet is korulottem, de furan es benan mukodnek rajta a Win32 szoftverek, nekem ilyen nem kellene sosem sajat reszre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest