Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• n.p

csendes tag

válasz Fiery #95 üzenetére

Szerintem a Win32-vel semmi probléma sincs. Bár az én véleményem nem reprezentatív, hiszen legalább 15 éve programozok erre a platformra.
    Nem gondolnám hogy egy szemétre való dinoszaurusz lenne. Desktop programok készítéséhez most is ezt használjuk. Mint sokan mások is, akik pl. fejlesztőeszközöket/játékokat készítenek. (bár természetesen ez eléggé kis réteg)

Viszont a UWP egy nagyon jó dolog. Tetszik, hogy gyakorlatilag bárhol futtathatom majd az UWP appomat.
    Például várom, hogy a Microsoft megnyissa az Xbox One-t az UWP alkalmazások előtt. Amit simán meg is tehet, ügyesen oldották meg az Xbox OS-t.

Nekem még továbbra is a Win32 a legkényelmesebb (bár ennek főleg történelmi okai vannak), de az UWP így is sokkal szimpatikusabb mint a Android/Eclipse/Java/JNI és akkor ne is említsem az OSX/Xcode/ObjectiveC szentháromságot.

Egyébként alapvetően teljesen egyetértek Fiery-vel és nagyon becsülöm, hogy próbálod észérvekkel alátámasztani, hogy miért is jó ez az irány.
    Ellenben szerintem túl sok energiát fektetsz az itteni (kvázi laikus) emberek "meggyőzésébe". Nagyon sok ember valamiért beragadt ebbe a Windows/Microsoft hater szerepbe, ami már 95-ben ciki volt. Akármilyen innovatív dolgot is csinál, mint most pl. a Continuum...

Új hozzászólás Aktív témák