Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vicze

félisten

válasz Fiery #177 üzenetére

"alapvetoen a casual use-rol, home use, stb"
    Ezt közel 2éve tableten(Droid) csinálom. :) Otthon ilyenért kevésbé szeretek gép elé ülni.

Illetve ha csak annyi a konvergencia, hogy tudok netezi nagyobb kijelzőn is, hát... Ez semennyire nem vonz.

"A Microsoft sem bibelodik azzal, hogy a VS2015 app legyen, nem cel az ilyesmi."
    Pedig próbálták az Office-al 3évig, és nagyon azaz érzésem, hogy a jelenlegi felállás nagyrészt annak az eredménye, hogy belátták felsőbb szinten, hogy lehetetlen a platform legfontosabb programját 100%-osan átrakni, így most lett ez a kétarcú állapot.

Én azon az állásponton vagyok, hogy A vagy B, Win32 vagy WinRT, de a két ló megülésének az a vége, hogy a kettő közé esel. Én el szeretném felejteni a Win32-t, mert annyira elavult és kőkorszaki dolgok vannak benne, hogy jelen korban nem tartható. De mivel egy gigantikus ökoszisztémáról(Win32) van szó, ami ráadásul rettentő lassú mamutként változik, így hozzányúlni nagyon nehéz. MS egyre inkább eme két ló közé esik be egyre mélyebben, és sok év távlatában se látom a kiutat. :(

A DOS-t 1:1 leváltotta a Win95, a Win7-et pedig még csak részben se a Win10 váltja minden esetben. US piacon nagyon erős az OSX és a ChromeOS is. Illetve azt is nézd, hogy DOS futott Win95-ön, Win10M-en nem fut Win32-t, míg Win10-en igen, megint csak egy olyan kettősség, ami nem jó összességében.

"15-20 ev, hogy tenyleg kipusztuljon"
    A háziorvosom nem DOS-os programmal nyomtatná, a receptet a mátrix nyomtatón, akkor még igaz is lehetne. Meg nem sírnék magamban a látottakon. :O

Új hozzászólás Aktív témák