- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Baggins86 #18 üzenetére
Hát, nálunk megy.
Ahogyan a windózt is kell üzemeltetni, meg oktatni is. Vagy kiszervezik, vagy vesznek fel rá embereket. Mind a kettőre láttam példát, jót, és rosszat is. (1000+-os cégeknél. Mondjuk olyan helyeken, ahol egy telephelyen volt ennyi user, vagy több)
"Brand desktopokhoz, notikhoz honnan lesznek driverek?"
Mondjuk onnan, hogy olyat vesznek, amihez van? Mert amúgy nekem itt a brand notin tök jól megy a Linux, meg a cégeseken is. -
bambano
titán
válasz
Baggins86 #18 üzenetére
a kérdéseid érthetőek és megalapozottak lennének, ha nem lett volna semmi előzménye a dolognak.
De mivel kormányrendelet van rá, hogy nyílt szabványokat kell használniuk, illetve elköltöttek egy csomó pénzt arra, hogy (kérdéseidre megfelelve) legyen, aki üzemeltet, legyen oktatási anyag a felhasználóknak, akkor ezekkel a dolgokkal mi lesz? miért nem hajtják végre a saját maguk rendeletét?
a poszt alapján nyilvánvaló: mert linuxból nem tudnak lopni.
nem csak redhat árul supportot, majdnem minden nagyobb linuxhoz van. suse: novell, redhat: redhad, ulx, debian: hp, stb. ha a redhat drága, használjon opensuse-t.
"Szerintem gondold át újra ezt a rendszergazda letölti 0Ft-ért és onnantól nincs költségünk dolgot újra.": szerintem tájékozódj, mielőtt az ismerethiányoddal meg (nem) alapozott javaslatokat teszel. Nem mondtam, hogy más költség nincs, azt mondtam, hogy letölti nulla forintért. a más költséget már kifizették eu támogatásból.
a gyártóspecifikusra megírt ócska programoktól meg ennyi idő alatt régen meg lehetett volna szabadulni. a szabad szoftveres próbálkozások nem két hete kerültek be a kormányprogramba, hanem tíz éves nagyságrendben, annyi idő alatt rendes cégben két garnitúra gépet és szoftvert elhasználnak, felújítanak.
-
-Skylake-
addikt
válasz
Baggins86 #18 üzenetére
Ahh, ez igy bonyolult. A linux ingyen van es mint oly sok minden ezen a bolygon , az ingyenes mindig a legolcsobb. Vagy varjunk csak...
Nem jo az ms rendszere, egy rakat szar. Szerintem egy rakat szar a mac os is, de az meg mindig atgondoltabb. Az az egy viszont biztos, hogy ebbol a 3asbol a linux a legkevesbe optimalis valasztas. Azt erti felre bambano meg a tobbi linuxot istenito ember, hogy azt gondoljak az egyetlen cel az, hogy """mindig minden az utolso programsorig szarrakonfigolhato ". Ez egy vicc. 2018ban egy rendszernek ugy kell kineznie mint az iOS : (viszonylag) atgondolt felulet, appstore. Ennyi. Ez kell , nem kibaszott parancssor 2018ban. A linux ott ahol a helye van el van terjedve, ahol meg nincs ott nem azert mert "kocsog ms, termekcsapda" meg a tobbi szar. Ha olyan jo lenne a linux atlag desktop szinten , akkor ki lenne az a nemnormalis aki 80ezerert windowst vesz ? Senki. Azert veszik az emberek 80ert a wint (ahogy pl enis) mert a mai ertelmben vett szamitastechnikara egyaltalan nem alternativa a linux.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest